македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Ризико кредитно животно осигурување
Ненаменски потрошувачки кредити за приматели на плата/пензија преку Банката
Депозити
Кусур штедење
Онлајн штедење
Мобилно банкарство
Електронско банкарство
Електронски сервиси за информирање
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Стандардна табела со податоци по одделни кредити и депозити
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

 

Референтни каматни стапки

 

Физички лицаНенаменски потрошувачки кредити за приматели на плата/пензија преку Банката

Ненаменски потрошувачки кредити за приматели на плата/пензија преку ТТК Банка АД Скопје

 

Искористете го промотивниот период и аплицирајте за низата поволности по најниските каматни стапки на ненаменските потрошувачки кредити на ТТК Банка:

СМАРТ потрошувачки кредит со животно осигурување:

 • Во износи до 1.200.000 денари.
 • Со рок на отплата до 95 месеци.
 • Најниска годишна фиксна каматна стапка од 4,25% во првите две години, 6,28% променлива каматна стапка во останатиот период.
 • Намален надоместок за одобрување на кредит за поднесени апликации во промотивен период до 31.1.2022 година.
 • Без надоместок за администрирање.
 • Без надоместок за предвремена отплата.
 • Со полиса за животно осигурување што покрива и ризик од Covid-19.

За поволностите на СМАРТ ненаменскиот потрошувачки кредит со животно осигурување, повеќе информирајте се тука

СМАРТ потрошувачки кредит без животно осигурување:

 • Во износи до 900.000 денари.
 • Со рок на отплата до 84 месеци.
 • Најниска годишна фиксна каматна стапка од 4,70% во првите две години, 6,78% променлива каматна стапка во останатиот период.
 • Намален надоместок за одобрување на кредит за поднесени апликации во промотивен период до 31.1.2022 година.
 • Без надоместок за администрирање.
 • Без надоместок за предвремена отплата.

За поволностите на СМАРТ ненаменскиот потрошувачки кредит без животно осигурување, повеќе информирајте се тука 

__________________________________________

Искористете ја посебната понуда и промотивниот период, и аплицирајте за Ненаменските потрошувачки кредити:

Ненаменски потрошувачки кредит со животно осигурување:

 • Во износи до 900.000 денари.
 • Со рок на отплата до 95 месеци.
 • Најниска годишна фиксна каматна стапка од 4,90% во првите две години, 7,28% променлива каматна стапка во останатиот период.
 • Намален надоместок за одобрување на кредит за поднесени апликации во промотивен период до 31.1.2022 година.
 • Без надоместок за администрирање.
 • Без надоместок за предвремена отплата.
 • Со полиса за животно осигурување што покрива и ризик од Covid-19.

За поволностите на Ненаменскиот потрошувачки кредит со животно осигурување, повеќе информирајте се тука.

Ненаменски потрошувачки кредит без животно осигурување:

 • Во износи до 600.000 денари.
 • Со рок на отплата до 84 месеци.
 • Најниска годишна фиксна каматна стапка од 5,50% во првите две години, 7,78% променлива каматна стапка во останатиот период.
 • Намален надоместок за одобрување на кредит за поднесени апликации во промотивен период до 31.1.2022 година.
 • Без надоместок за администрирање.
 • Без надоместок за предвремена отплата.

За поволностите на Ненаменскиот потрошувачки кредит без животно осигурување, повеќе информирајте се тука.

 

Како да ја префрлите платата во ТТК Банка?
Многу е едноставно, треба да отворите трансакциска сметка во која било експозитура или филијала на ТТК Банка и бројот од трансакциската сметка да го доставите во институцијата во која сте вработени. Притоа, треба да назначите дека сакате да ја префрлите платата на трансакциска сметка отворена во ТТК Банка.
Со отвoрање на трансакциската сметка во ТТК Банка, можете да аплицирате и за Visa Classic Debit или Mastercard Debit дебитна картичка со којашто добивате низа поволности.
Можност за дозволено пречекорување на трансакциска сметка до 3 (три) плати.

 

Лице за контакт:
Бојан Штерјовски
Раководител на Оддел за работа со население
Дирекција за деловна мрежа
Тел.: 02/ 32 47 000 лок. 480
e-пошта: bojan.sterjovski@ttk.com.mk


* Последна промена направена на интернет-страницата 1.12.2021 година.


 

Известување за исплата на паричните права од социјална, детска и цивилна заштита од 4-ти мај 2022 година
Известување за неработен ден – 2.5.2022 година (понеделник)
Известување за предвремена исплата на пензиите од 26-ти април 2022 година
Известување за работното време на експозитурите и филијалите за време на Велигденските празници
ТТК Банка ќе започне со исплата на дивиденда на 3.5.2022 година
Одлуки донесени на XXXVII-тата седница на Собранието на акционери на ТТК Банка АД Скопје
Известување за исплата на паричните права од социјална, детска и цивилна заштита од 4-ти април 2022 година
Известување за предвремена исплата на пензиите од 29-ти март 2022 година
ЈАВЕН ПОВИК за учество на XXXVII-тата седница на Собранието на акционери на ТТК Банка АД Скопје

Заштита на лични податоци Политика за приватност Политика за колачиња
Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување