•  
ФИЗИЧКИ ЛИЦАПРАВНИ ЛИЦАЗА БАНКАТА
News Icon
06.02.2023Известување за исплата на годишната камата за имателите на корпоративни обврзници од втората емисија по каматна стапка од 2,7% на годишно ниво 06.02.2023Известување за исплата на паричните права од социјална, детска и цивилна заштита од 6-ти февруари 2023 година 01.02.2023ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ на работно место Помлад соработник во Оддел за позадински обработки - население 01.02.2023Промотивни депозити ПРОМО ФИКС во денари и во евра со зголемени каматни стапки и продолжена понуда до 31.3.2023 година 30.01.2023Известување за предвремена исплата на пензиите од 30-ти јануари 2023 година 27.01.2023ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ на работно место Помлад благајник во Филијала Штип 26.01.2023ЈАВЕН ПОВИК (ПЈП бр.2/2023) за избор на најповолен понудувач за набавка на бројачи за обработка на книжни пари 18.01.2023ЈАВЕН ПОВИК (ПЈП бр.1/2023) за избор на најповолен понудувач за набавка на канцелариски материјал за потребите на Банката 17.01.2023OГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ на работно место Самостоен соработник за платен промет со странство 17.01.2023Известување за работното време на филијалите и експозитурите на 19.1.2023 година (четврток)
RSS Icon

Пронајди не


Брзо и лесно пронајдете го патот до најблиските филијали, експозитури и банкомати со помош на интерактивна мапа


Контактирајте не


Адреса: Народен Фронт 19А Скопје

Факс: 02/3131-387

Email адреса: ttk@ttk.com.mk

Телефон: 02/3247-000

Мобилно банкарство

Преземете ја апликацијата овде