•  
ФИЗИЧКИ ЛИЦАПРАВНИ ЛИЦАЗА БАНКАТА

Банкомати

СКОПЈЕ

Филијала Скопје (Кеш ин)

ул. „Народен фронт" бр. 19а, ТЦ „Беверли Хилс“

Експозитура Скопје Аеродром 

бул. „Јане Сандански" бр. 26, влез 2, локал 4

Експозитура Скопје Центар (достапни се 2 банкомати, од кои едниот е Кеш ин) 

ул. „Димитрија Чуповски" бр. 1а

Продавница „Тетекс“

ул. „Димитрие Чуповски" бр. 1, Рекорд-Центар

Експозитура Скопје Дебар Маало

бул. „Партизански одреди" бр. 26 а

Експозитура Ѓорче Петров 

ул. „Мице Козар" бр.1

Експозитура Скопје Автокоманда

ул. „16-та Македонска Бригада" бр. 2/3

Експозитура Скопје Кисела Вода

ул. „Христо Татарчев" бр. 47 локал 12

Експозитура Скопје Чаир

ул. „Ќемал Сејфула" бр. 1/1/4

Трговски центар „Скопје Сити Мол“

ул. „Љубљанска“ бр. 4

Трговски центар „Веро“

ул. „Кочо Рацин“ бр. 1

Стара Чаршија

ул. "Архиепископ Ангелариј" бр. 2

Меѓународен аеродром Скопје (1)

автопат „Пријателство“, општина Петровец

Меѓународен аеродром Скопје (2)

автопат „Пријателство“, општина Петровец

Меѓународен аеродром Скопје (3)

автопат „Пријателство“, општина Петровец

Битпазарска (во простории на деловен објект)

ул. „Битпазарска“ бр. 119

Пекара Специјал

ул. „Македонија“ бр. 23

ГТЦ Скопје

ул. „Кеј 13-ти Ноември“

Фреш Бар Матка

150 Матка Сарај бр.2

ВЕЛЕС

Експозитура Велес

ул. „8-ми Септември" бр. 66

ТЕТОВО

Филијала Тетово (Кеш ин)

ул. „Илинденска" бр. 2 б

ЕкспозитураТетово АРМ

ул. „Методија Андонов Ченто" бр. 4

Експозитура Тетово Илинденска

ул. „Илинденска" бр. 226

Трговски центар „Палмамол“

ул. „Скопски пат“ бр. 8

Продавница „Римес“

ул. „БлагојаТоска“ бр.208/локал бр. 1

Менувачница Вива

Зелен пазар

Елегзон MoneyGram

ул. "Илинденска" бр. 72

Бензиска станица „Европа 92“

с. Лешок, магистрален пат Тетово - Јажинце

Киппер маркет - Желино

ул.101 бр.1 - Желино

Киппер маркет - Лешок

ул.101 бр.25 - Лешок

Киппер маркет - Камењане

ул.101 бр.1 - Камењане

ГОСТИВАР

Експозитура Гостивар (Кеш ин)

ул. „Иво Лола Рибар" бр. 18

Во простории на деловен објект

ул. „Кочо Зози" бб

Маркет „Гетро“

ул. „Илинденска" бр. 4

Киппер маркет - Неготино Полог

ул.101 бб. - Врапчиште

Киппер Маркет - Гостивар

ул. „Боге Вељановски“ бб.

Чегране

ул. „Маршал Тито" бб.

ДЕБАР

Експозитура Дебар

ул. „8-ми Септември" бр. 1/3

БИТОЛА

Филијала Битола (Кеш ин)

ул. „Столарска" бр. 7

Пицерија „Метро“

ул. „Маршал Тито" бр. 18

Продавница „Комодоре“

ул. „Прилепска" бр. 42

Продавница „Редлајн“

ул. „Генерал Васко Каранѓелески" бб

ОХРИД

Филијала Охрид

бул. „Македонски Просветители" бр. 8В

Продавница „Васидора“

ул. „Климент Охридски“ бр. 43

Меѓународен аеродром „Св. Апостол Павле“ (привремено вон употреба)

автопат „А 2“

Продавница „Орка“

ул. „Свети Климент Охридски“ бр. 138

Градски плоштад Охрид

Градски плоштад Охрид

Бербер Охрид

ул. „Гоце Делчев" бр.345

Св. Софија Охрид

ул. „Коста Абраш“ бр. 73

Маркет „Топ Маркет Кеј“

ул. „Кеј Македонија“ бр. 21

Маркет „Топ Маркет Ориент“

ул. „Даме Груев“ бр. 2

Во простории на деловен објект

ул. „Коста Абраш“ бр. 30

Топ Маркет Дистрикт

ул. „Партизанска“ бр. 47

Стар град Кале (во просториите на деловен објект) (привремено вон употреба)

ул. „Кузман Капидан“ бр. 42

Топ Маркет Коњско (привремено вон употреба)

Долно Коњско бб.

Св. Наум Охридски

Манастир Св. Наум Охридски

Киппер маркет - Охрид

ул. „Гоце Делчев“ бр. 86А

Супер Маркет Пештани (привремено вон употреба)

Наум Охридски бб. - Пештани

Навада Доел (привремено вон употреба)

ул. „Кеј Македонија“ бр. 101

ШТИП

Филијала Штип

ул. „Ванчо Прќе" бр. 67

Маркет „КАМ“

ул. „Сремски фронт" бр. 26

ПРОБИШТИП

Хотел „Сан Нико“

ул. „Јордан Стојанов" бр. 2

КОЧАНИ

Експозитура Кочани

ул. „Кеј на револуцијата" бр. 13

РАДОВИШ

Експозитура Радовиш

ул. „22-ри Октомври" бб

КУМАНОВО

Филијала Куманово

ул. „Гоце Делчев" бр. 38

Експозитура Куманово 1

ул. „ЈНА" бр. 102

Мултимедиа-Нет

ул. „Маршал Тито" бб.

Бензинска станица „Еко Петрол“

Автопат „Пријателство“ бб.

ПРИЛЕП

Експозитура Прилеп

ул. „Борис Кидрич" бб

Очна оптика „Геталдус“

ул. „Гоце Делчев“ бр. 47

КАВАДАРЦИ

Експозитура Кавадарци

ул. „Илинденска" бр. 76 г

СТРУГА

Експозитура Струга

ул. „Пролетерски Бригади" бр. 42

Маркет „Топ Маркет Струга“

ул. „Партизанска“ бр. 18

СТРУМИЦА

Филијала Струмица

ул. „Благој Јанков Мучето" бр. 2

Голдмак

бул. „Маршал Тито" бр. 5

ГЕВГЕЛИЈА

Експозитура Гевгелија

ул. „Маршал Тито" бр. 99 влез V

ВИНИЦА

Експозитура Виница

ул. „Никола Карев" бб

КИЧЕВО

Експозитура Кичево

бул. „Ослободување“ бр. 1

Спортска обложувалница „Златна копачка“

ул. „Кузман Јосифовски Питу“ бр. 11

Менувачница Бани

ул. „Маршал Тито“ бр. 305

СТРАЖА

Превој Стража

Превој Стража