•  
Test page 1
  Purchase Value Sales Value Average Value
EUR EUR 61.35 61.85 61.50
USD USD 63.64 65.69 63.77
GBP GBP 67.20 70.52 68.88
CHF CHF 63.86 65.70 64.71
SEK SEK 5.52 6.35 5.67
NOK NOK 5.69 6.14 5.94
JPY JPY 0.43 0.46 0.44
DKK DKK 8.00 8.57 8.27
CAD CAD 46.08 47.69 46.60
AUD AUD 40.56 42.14 41.39
News Icon
28.09.2022Известување за предвремена исплата на пензиите од 29-ти септември 2022 година 21.09.2022ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ на работно место Самостоен соработник во Оддел за маркетинг 20.09.2022ТТК Банка АД Скопје ја исплати третата камата на сопствениците на Корпоративни обврзници - прва емисија 12.09.2022Известување за исплата на годишната камата за имателите на корпоративни обврзници од првата емисија по каматна стапка од 3,5% на годишно ниво 12.09.2022Тргување со акции без провизија преку ТТК Банка АД Скопје на „Инвеститорскиот ден“ на 13-ти септември 2022 година 07.09.2022Известување за неработен ден – 8-ми септември 2022 година (четврток) 05.09.2022Известување за исплата на паричните права од социјална, детска и цивилна заштита од 5-ти септември 2022 година 29.08.2022Известување за предвремена исплата на пензиите од 30-ти август 2022 година 05.08.2022ЈАВЕН ПОВИК (ПЈП бр.8/2022) за избор на најповолен понудувач за набавка на компјутерски уреди 04.08.2022ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ на работно место Внатрешен ИТ ревизор
RSS Icon