•  
News Icon
28.11.2022Известување за предвремена исплата на пензиите од 29-ти ноември 2022 година 23.11.2022Денови на финансиската писменост од 23 до 25 ноември 2022 година 04.11.2022Известување за исплата на паричните права од социјална, детска и цивилна заштита од 4-ти ноември 2022 година 02.11.2022Доделено признанието за најдобар банкарски службеник за 2022 година 01.11.2022Информација за Законот за платежни услуги и платни системи (во примена од 1.1.2023 година) 28.10.2022Известување за предвремена исплата на пензиите од 31-ви октомври 2022 година 21.10.2022Известување за неработен ден - 24-ти октомври 2022 година (понеделник) 10.10.2022Известување за неработен ден - 11-ти октомври 2022 година (вторник) 05.10.2022Известување за исплата на паричните права од социјална, детска и цивилна заштита од 5-ти октомври 2022 година 28.09.2022Известување за предвремена исплата на пензиите од 29-ти септември 2022 година
RSS Icon