македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Ризико кредитно животно осигурување
Ненаменски потрошувачки кредити за приматели на плата/пензија преку Банката
Депозити
Кусур штедење
Онлајн штедење
Мобилно банкарство
Електронско банкарство
Електронски сервиси за информирање
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Стандардна табела со податоци по одделни кредити и депозити
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

 

Референтни каматни стапки

 

Соопштенија за јавност 2020

Известување за експозитура Скопје Ѓорче Петров   

 

Почитувани корисници,

 

Ве известуваме дека услугите на експозитуратна ТТК Банка АД Скопје на бул. „Партизански одреди" бр. 171а  во општина Ѓорче Петров, Скопје ќе можете да ги користите заклучно со 31.1.2020 година (петок). Услугите преку банкоматот (исплата на средства, проверка на состојба на сметка, промена на ПИН итн.) и понатаму ќе Ви бидат достапни на истата локација. 

 

Во иднина секојдневните банкарски трансакции на територијата на град Скопје ќе можете да ги реализирате на следните локации на Банката:

Филијала/Експозитура/Шалтер

Адреса

Телефон

02/32 47 000 лок.

Работно време

понеделник-петок

сабота

Филијала Скопје

ул. „Народен фронт“ бр. 19а, Скопје

508, 509

од 8:00 до 17:00

од 9:00 до 13:00

Експозитура Скопје Центар

ул. „Даме Груев“ бр. 7, Скопје

544, 545

од 9:00 до 17:00

/

Експозитура Скопје Аеродром

бул. „Јане Сандански“ бр. 26а, Скопје

524, 525

од 8:00 до 16:00

од 9:00 до 13:00

Експозитура Скопје Кисела Вода

ул. „Христо Татарчев“ бр. 47, Скопје

572

од 8:30 до 16:30

/

Експозитура Скопје Автокоманда

ул. „16-та Македонска бригада“ бр. 2/3, Скопје

562

од 8:00 до 16:00

/

Експозитура Скопје Чаир

ул. „Кемал Сејфула“ бр. 1/1/4, Скопје

681, 682

од 8:00 до 16:00

 

Шалтер Скопје „АСУЦ“

бул. „Александар Македонски“ бр. 26 б, Скопје

591, 592

од 8.00 до 18.00

од 9.00 до 13.00

Во секое време на Ваше располагање се услугите достапни преку апликацијата за мобилно банкарство TTK M-bankелектронското банкарство TTK E-bank, како и мрежата банкомати на ТТК Банка АД Скопје.

 

ТТК Банка АД Скопје и понатаму останува Ваша поддршка при користењето на потребните финансиски производи и услуги. 

 

 

 

Со почит,

 

ТТК Банка АД Скопје

Заштита на лични податоци Политика за приватност Политика за колачиња
Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување