македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Ризико кредитно животно осигурување
Ненаменски потрошувачки кредити за приматели на плата/пензија преку Банката
Депозити
Кусур штедење
Онлајн штедење
Мобилно банкарство
Електронско банкарство
Електронски сервиси за информирање
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Стандардна табела со податоци по одделни кредити и депозити
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

 

Референтни каматни стапки

 

Соопштенија за јавност 2020

Известување за превентивни мерки за заштита од ширење на Корона вирусот и променето работно време на дел од експозитурите

Почитувани клиенти,

Во врска со препораките од Владата, во интерес на јавното здравје и преземање мерки и активности за превенција и заштита од ширење на корона вирусот, Ве советуваме:

• да ги редуцирате Вашите посети во експозитурите и филијалите на ТТК Банка АД Скопје коишто редовно се чистат и дезинфицираат;
• при посета на Банката да избегнувате директен контакт при поздравување и да избегнувате долго задржување во просториите, како и да одржувате пристојно растојание од најмалку 1 метар при средба/разговор со вработените или останатите присутни;
• да ги користите средствата за дезинфекција на рацете поставени на Ваше располагање во експозитурите и филијалите на Банката;
• при потреба за искашлување/кивање покривајте ја устата со марамче за еднократна употреба или искашлајте во лактот.

Комуникацијата со Вашите лични банкари може да ја реализирате по електронски пат или на телефонските броеви на експозитурите, објавени на веб страницата на Банката.
На Ваше располагање, 24/7, се информациите и услугите достапни преку електронските канали на Банката: електронско банкарство TTK E-bank, мобилно банкарство TTK M-bank, веб-страницата www.ttk.com.mk како и мрежата банкомати на ТТК Банка АД Скопје.

ТТК Банка изврши промена на работното време на дел од експозитурите/филијалите за времетраење на мерките и тоа:

Филијали/Експозитури

Адреса

Работно време

од понеделник до петок

сабота

Филијала Скопје

ул. „Народен фронт бр“.19а, Скопје

од 08:00 до 16:00

од 09:00 до 13:00

Експозитура Скопје Центар

ул. „Даме Груев“ бр.7, Скопје

од 08:00 до 16:00

Експозитура Скопје Аеродром

бул. „Јане Сандански" бр.26а, Скопје

од 08:00 до 16:00

од 09:00 до 13:00

Експозитура Скопје Кисела Вода

ул. „Христо Татарчев" бр.47 локал 12, Скопје

од 08:00 до 16:00

 /

Експозитура Скопје Автокоманда

ул. „16-та Македонска Бригада" бр.2/3, Скопје

од 08:00 до 16:00

Експозитура Скопје Чаир

ул. „Кемал Сејфула" бр. 1/1/4, Скопје

од 08:00 до 16:00

Шалтер Скопје АСУЦ

бул. „Александар Македонски" бр.26 б, Скопје

од 08:00 до 16:00

Експозитура Дебар

ул. „8-ми Септември" бр.1/3, Дебар

од 08:00 до 16:00

/

За работното време на експозитурите и филијалите на ТТК Банка АД Скопје може да се информирате на следниот линк.

Доколку се соочувате со некакви симптоми на настинка, заради мерки на претпазливост против ширење на инфекција со корона вирусот, Ве молиме Ваш приоритет да биде користењето на услугите преку електронските канали на Банката.

Ви благодариме за препознавањето на важноста на заштитата на сопственото здравје, како и на здравјето на другите и за придржувањето кон овие упатства.

Со почит,
ТТК Банка АД Скопје

* објавено на 12.3.2020 година

Заштита на лични податоци Политика за приватност Политика за колачиња
Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување