македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Ризико кредитно животно осигурување
Ненаменски потрошувачки кредити за приматели на плата/пензија преку Банката
Депозити
Кусур штедење
Онлајн штедење
Мобилно банкарство
Електронско банкарство
Електронски сервиси за информирање
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Стандардна табела со податоци по одделни кредити и депозити
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

 

Референтни каматни стапки

 

Соопштенија за јавност 2018

Известување за експозитура Скопје Карпош 3

 

 

Почитувани корисници,

 

Ве известуваме дека услугите на експозитуратна ТТК Банка АД Скопје во општина Карпош, Скопје на ул. „Партизански одреди" бр.62/2-17 ќе можете да ги користите заклучно со 30.3.2018 година (петок). 

 

Во иднина ве упатуваме да ги реализирате секојдневните банкарски трансакции и услуги во најблиските експозитури на Банката:

 

Филијала/Експозитура/Шалтер

Адреса

Телефон

02/32 47 000 лок.

Работно време

понеделник-петок

сабота

Филијала Скопје

ул. „Народен фронт бр.19а, Скопје

508, 509

од 8:00 до 17:00 часот

од 9:00 до 13.00 часот

Експозитура Скопје Центар

ул. „Даме Груев“ бр.7, Скопје

544, 545

од 9:00 до 17:00 часот

/

Експозитура Скопје Аеродром

бул. „Јане Сандански“ бр.26а, Скопје

524, 525

од 8:00 до 18:00 часот

од 9:00 до 13:00 часот

Експозитура Скопје Кисела Вода

ул. „Сава Ковачевиќ“ бр.43/1-1, Скопје

572

од 8:30 до 16:30 часот

/

Експозитура Скопје Ѓорче Петров

бул. „Партизански одреди“ бр.171а, Скопје

552

од 8:00 до 16:00 часот

/

Експозитура Скопје Автокоманда

ул. „16-та Македонска бригада“ бр.2/3, Скопје

562

од 8:00 до 16:00 часот

/

Шалтер Скопје АСУЦ

бул. „Александар Македонски“ бр.26 б, Скопје

591, 592

од 8:00 до 18:00 часот

од 9:00 до 13:00 часот

 

Во секое време на ваше располагање се услугите достапни преку банкоматитеелектронското и мобилно банкарство на ТТК Банка АД Скопје.

ТТК Банка АД Скопје и понатаму останува ваша поддршка при користењето на потребните финансиски производи и услуги. 

За најблиската филијала/експозитура информирајте се на: http://www.ttk.com.mk/?ItemID=14500935A3417B41A355AB5807C2C3BE

 

 

Со почит,

 

ТТК Банка АД Скопје

*објавено на 19.3.2018 година.

ТТК Банка АД Скопје ги намали каматните стапки на девизните депозити на физички лица во евра

Заштита на лични податоци Политика за приватност Политика за колачиња
Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување