македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Ризико кредитно животно осигурување
Ненаменски потрошувачки кредити за приматели на плата/пензија преку Банката
Депозити
Кусур штедење
Онлајн штедење
Мобилно банкарство
Електронско банкарство
Електронски сервиси за информирање
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Стандардна табела со податоци по одделни кредити и депозити
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

 

Референтни каматни стапки

 

Деловна МрежаФилијали и Експозитури

Мрежа на филијали, експозитури и шалтери на ТТК Банка АД Скопје

Филијали, Експозитури и Шалтери

Адреса

 

Работно време

Лице за контакт

    Телефон    

 02/32 47 000

локал

од понеделник до петок

сабота

Филијала Скопје

ул. „Народен фронт бр“. 19а, Скопје

508, 509

од 08:00 до 17:00

од 09:00 до 13:00

Зоран Благоев

02/32 47 000 лок. 501

zoran.blagoev@ttk.com.mk

Експозитура Скопје Центар

ул. „Даме Груев“ бр. 7, Скопје

544,545

од 08:00 до 16:00

Маја Серафимовска

02/32 47 000 лок. 541

maja.serafimovska@ttk.com.mk

Експозитура Скопје Дебар Маало

бул. „Партизански одреди“ бр. 26 а, Скопје

582

од 08:00 до 16:00

Милица Јакимовска

02/32 47 000 лок. 581

milica.jakimovska@ttk.com.mk

Експозитура Скопје Аеродром

бул. „Јане Сандански" бр. 26 а, Скопје

524,525

од 08:00 до 16:00

од 09:00 до 13:00

Владимир Јовановски

02/32 47 000 лок. 521

vladimir.jovanovski@ttk.com.mk

Експозитура Скопје Кисела Вода

ул. „Христо Татарчев" бр. 47 локал 12, Скопје

572

од 08:00 до 16:00

 /

Андриана Ѓоргиоска

02/32 47 000 лок. 571

andriana.gjorgjioska@ttk.com.mk

Експозитура Скопје Автокоманда

ул. „16-та Македонска Бригада" бр. 2/3, Скопје

562

од 08:00 до 16:00

Маја Милкова

02/32 47 000 лок. 561

maja.milkova@ttk.com.mk

Експозитура Скопје Чаир

ул. „Кемал Сејфула" бр. 1/1/4, Скопје

681, 682

од 08:00 до 16:00

Рашид Беќировски

02/32 47 000 лок. 683

rasid.bekirovski@ttk.com.mk

Шалтер Скопје АСУЦ

бул. „Александар Македонски" бр. 26 б, Скопје

592

од 08:00 до 16:00

Зоран Благоев

02/32 47 000 лок. 501

zoran.blagoev@ttk.com.mk

Филијала Куманово

ул. „Гоце Делчев" бр. 38, Куманово

604,605

од 08:00 до 16:00

од 09:00 до 13:00

Далибор Арсовски

02/32 47 000 лок. 606

dalibor.arsovski@ttk.com.mk

Експозитура Куманово 1

ул. „ЈНА" бр. 102, Куманово

611, 612

од 08:30 до 16:30

Арбен Зендели

02/32 47 000 лок. 606

arben.zendeli@ttk.com.mk

Експозитура Велес

ул. „8-ми Септември" бр. 44, Велес

621

од 08:00 до 16:00

/

Светлана Дафинчевска

02/32 47 000 лок. 622

svetlana.dafincevska@ttk.com.mk

Филијала Тетово

бул. „Илинденска" бр. 2б/Булевар, Тетово

208, 209

од 08:00 до 17:00

од 09:00 до 13:00

Азби Махмуди

02/32 47 000 лок. 201

azbi.mahmudi@ttk.com.mk

Експозитура Тетово ПП

ул. „Илирија" бр. 40, Тетово

242, 244

од 08:00 до 16:00

 /

Александра Ѓоркоска            

02/32 47 000 лок. 241

aleksandra.gjorkoska@ttk.com.mk

Експозитура Тетово АРМ

ул. „Методиј Андонов Ченто" бр. 4, Тетово

252

од 08:00 до 16:00

 /

Наташа Томоска Василевски

02/32 47 000 лок. 251

natasa.tomoska@ttk.com.mk

Експозитура Тетово Илинденска

ул. „Илинденска" бр. 226, Тетово

273

од 08:30 до 16:30

/

Шпреса Ајдини

02/32 47 000 лок. 272

shpresa.ajdini@ttk.com.mk

Експозитура Гостивар

ул. „Иво Лола Рибар" бр. 18, Гостивар

282

од 08:30 до 16:30

/

Озал Сарач

02/32 47 000 лок. 283

ozal.sarac@ttk.com.mk

Филијала Охрид

ул. „Македонски Просветители" бр. 8в, Охрид

632

од 08:00 до 16:00

од 09:00 до 13:00

Билјана Азеска Толеска

02/32 47 000 лок. 631

biljana.azeska@ttk.com.mk

Експозитура Струга

ул. „Пролетерски бригади" бр. 43, Струга

642

од 08:00 до 16:00

/

Горан Чакар

02/32 47 000 лок. 641

goran.cakar@ttk.com.mk

Експозитура Кичево

бул. „Ослободување" бр. 1, Кичево

652

од 08:00 до 16:00

/

Драгана Матеска

02/32 47 000 лок. 651

dragana.mateska@ttk.com.mk

Експозитура Дебар

ул. „8-ми Септември" бр. 1/3, Дебар

662

од 08:00 до 16:00

од 09:00 до 13:00

Фатмир Окше

02/32 47 000 лок. 661

fatmir.okse@ttk.com.mk

Филијала Битола

ул. „Столарска" бр. 7, Битола

303, 304

од 08:00 до 16:30

од 09:00 до 13:00

Бисера Димитрова

02/32 47 000 лок. 302

bisera.dimitrova@ttk.com.mk

Експозитура Битола ПП

ул. „1-ви Мај" бр. 204/4, Битола

323, 324

од 08:00 до 16:00

/

Сотир Николовски

02/32 47 000 лок. 306

sotir.nikolovski@ttk.com.mk

Експозитура Прилеп

ул. „Борис Кидрич" бр. бб, Прилеп

352

од 08:00 до 16:00

од 09:00 до 13:00

Наташа Апостолоска

02/32 47 000 лок. 351

natasa.apostoloska@ttk.com.mk

Филијала Штип

ул. „Ванчо Прќе" бр. 67, Штип

704

од 08:00 до 16:00

од 09:00 до 13:00

Лилјана Катранџиева

02/32 47 000 лок. 705

liljana.katrandzieva@ttk.com.mk

Експозитура Кочани

ул. „Кеј на Револуцијата" бр. 13, Кочани

721

од 08:00 до 16:00

 /

Ангела Ефтимова

02/32 47 000 лок. 722

angela.eftimova@ttk.com.mk

Експозитура Виница

ул. „Никола Карев" бр. бб, Виница

732

од 08:00 до 16:00

 /

Ангела Ефтимова

02/32 47 000 лок. 722

angela.eftimova@ttk.com.mk

Филијала Струмица

ул. „Благој Јанков Мучето" бр. 2, Струмица

671

од 08:00 до 16:00

од 09:00 до 13:00

Мирјана Грамбозова

02/ 32 47 000 лок. 673

mirjana.grambozova@ttk.com.mk

Експозитура Кавадарци

ул. „Илинденска“ бр. 76 г, Кавадарци

742

од 08:00 до 16:00

/

Мирјана Грамбозова

02/32 47 000 лок. 673

mirjana.grambozova@ttk.com.mk

Експозитура Радовиш

ул. „22-ри Октомври" бр. бб, Радовиш

691

од 08:00 до 16:00

/

Мирјана Грамбозова

02/32 47 000 лок. 673

mirjana.grambozova@ttk.com.mk

* Последна промена направена на интернет-страницата на 20.12.2021 година.


 

Известување за исплата на паричните права од социјална, детска и цивилна заштита од 4-ти мај 2022 година
Известување за неработен ден – 2.5.2022 година (понеделник)
Известување за предвремена исплата на пензиите од 26-ти април 2022 година
Известување за работното време на експозитурите и филијалите за време на Велигденските празници
ТТК Банка ќе започне со исплата на дивиденда на 3.5.2022 година
Одлуки донесени на XXXVII-тата седница на Собранието на акционери на ТТК Банка АД Скопје
Известување за исплата на паричните права од социјална, детска и цивилна заштита од 4-ти април 2022 година
Известување за предвремена исплата на пензиите од 29-ти март 2022 година
ЈАВЕН ПОВИК за учество на XXXVII-тата седница на Собранието на акционери на ТТК Банка АД Скопје

Заштита на лични податоци Политика за приватност Политика за колачиња
Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување