македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Ризико кредитно животно осигурување
Ненаменски потрошувачки кредити за приматели на плата/пензија преку Банката
Депозити
Кусур штедење
Онлајн штедење
Мобилно банкарство
Електронско банкарство
Електронски сервиси за информирање
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Стандардна табела со податоци по одделни кредити и депозити
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

 

Референтни каматни стапки

 

Соопштенија за јавност 2018

ТТК Банка АД Скопје ги намали каматните стапки на депозитите на физичките и правните лица

 

 

Со важност од 7.5.2018 година, во согласност со пазарните услови ТТК Банка АД Скопје ги намали каматните стапки на депозитите на физичките и правните лица.

 

ТТК Банка ги намали каматните стапки на депозитите на физички лица во денари и евра од 0,01 до 0,25 процентни поени и на депозитите на правни лица во денари од 0,02 до 0,45 процентни поени. Новите каматни стапки се со важност од 7.5.2018 година. 

 

Новите каматни стапки на депозитните производи за физички лица се однесуваат на сите постојни и новосклучени договори за депозити. Кај постојните договори за депозити со фиксна каматна стапка, важечката каматна стапка ќе се применува на датумот на реорочување на договорот.

 

Новите каматни стапки на депозитните производи за правни лица се однесуваат за новосклучени договори за депозити. 

   

Новите каматни стапки се објавени кај секој депозитен производ на интернет-страницата на Банката, како и на огласните табли во експозитурите и во филијалите. 

 

 

Каматни стапки на депозити во денари

 

Каматни стапки на депозити во девизи

 

Каматни стапки на скалесто штедење

 

Каматни стапки на детско штедење

 

 

 

*објавено на 7.5.2018 година.

 

ТТК Банка АД Скопје ги намали каматните стапки на девизните депозити на физички лица во евра

Заштита на лични податоци Политика за приватност Политика за колачиња
Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување