македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Ризико кредитно животно осигурување
Ненаменски потрошувачки кредити за приматели на плата/пензија преку Банката
Депозити
Кусур штедење
Онлајн штедење
Мобилно банкарство
Електронско банкарство
Електронски сервиси за информирање
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Стандардна табела со податоци по одделни кредити и депозити
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

 

Референтни каматни стапки

 

Соопштенија за јавностСоопштенија за јавност 2018
ТТК Банка АД Скопје прославува 25 години од основањето на еден од нејзините правни претходници Тетекс Банка АД Скопје
Од 1 ноември 2018 година испратете пари до Вашите најблиски по исклучително поволни намалени провизии. Промотивните провизии важат за испраќање пари од територијата на град Скопје до следните држави: Србија, Бугарија, Албанија, Хрватска, Босна и Херцеговина, Словенија и Романија:
По повод Светскиот ден на штедењето, на 30 октомври за првпат оваа година, Македонската банкарска асоцијација - МБА одржа свечена седница на којашто учество земаа Министерството за финансии, НБРМ, претставници од банките и штедилниците членки на Асоцијацијата.
ТТК Банка АД Скопје и оваа година традиционално го одбележа Светскиот ден на штедењето во духот на друштвено-едукативните активности со најмладите.
Искористете ја најновата промотивна понуда на девизен депозит ЕВРО ФИКС 18 за физички лица со атрактивна ФИКСНА каматна стапка за штедење во евра на 18 месеци. ЕВРО ФИКС 18 депозитот ви нуди фиксна каматна стапка од 1,55% годишно, со можност за месечна исплата или припис на камата.
Веќе 10 години струмичанецот Илија Николов – Моторетката (100) ја зема својата пензија во ТТК Банка АД Скопје – филијала Струмица. На 21 септември 2018 година поранешниот фудбалер на ФК „Беласица“го прослави својот 100-ти роденден, во кругот на своите најблиски.
На 23-ти септември оваа недела се одржа спортскиот настан во штафетно трчање „Business Run 2018“, на кејот на реката Вардар.
Во согласност со пазарните услови и потребата за понуда на иновативни, технолошки напредни банкарски производи и услуги, ТТК Банка АД Скопје понуди кредитен производ Инстант кредит, со целосно автоматизиран процес на анализа и проверка на критериуми за одобрување на кредитот.
ТТК Банка АД Скопје ги намали провизиите за девизни плаќања за физички и правни лица во промотивен период со важност до 31.12.2018 година. Понудата овозможува брза и сигурна реализација на плаќањата во странство или на девизните приливи со најниски провизии и намалување на трошоците во девизниот платен промет.
Со важност од 6.8.2018 година, во согласност со пазарните услови, ТТК Банка АД Скопје ги намали каматните стапки на девизните депозити на физички лица во евра до 0,30 процентни поени.
ТТК Банка го понуди Супер станбениот кредит без надоместок за одобрување во промотивен период до 30.9.2018 година по исклучително атрактивни услови за поволно кредитирање во рамките на двете актуелни понуди за овој производ.
Од 18 до 20 мај 2018 година во Охрид се одржаа 20-тите јубилејни Синдикални игри коишто ги организира Синдикатот на финансиски организации (СФОМ) и на коишто учествуваа 12 финансиски институции. 
Настанот „Денови на финансиска писменост“ се одржа од 11 до 13 мај 2018 година, во Скопје Сити Мол, во организација на Министерството за финансии, НБРМ како и другите регулаторни институции за финансиска едукација - Агенцијата за супервизија на осигурувањето, Комисијата за хартии од вредност и Агенцијата за супервизија на капитално финансираното пензиско осигурување.
Со важност од 7.5.2018 година, во согласност со пазарните услови ТТК Банка АД Скопје ги намали каматните стапки на депозитите на физичките и правните лица.
Следејќи ги потребите на корисниците, а во согласност со пазарните услови ТТК Банка АД Скопје понуди пониски променливи каматни стапки за потрошувачките кредити Премиум СМАРТ и Премиум ВИП.
Онлајн промена на дневен лимит за плаќање преку Интернет - нова функционалност на VISA платежните картички на ТТК Банка АД Скопје
Искористете ја најновата промотивна понуда на девизен депозит ЕВРО ФИКС 15 за физички лица со атрактивна ФИКСНА каматна стапка за штедење во евра на 15 месеци.
Известување за експозитура Скопје Карпош 3
Известување за работно време на експозитура Кавадарци
ТТК Банка АД Скопје ги намали каматните стапки на девизните депозити на физички лица во евра

Заштита на лични податоци Политика за приватност Политика за колачиња
Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување