македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Ризико кредитно животно осигурување
Ненаменски потрошувачки кредити за приматели на плата/пензија преку Банката
Депозити
Кусур штедење
Онлајн штедење
Мобилно банкарство
Електронско банкарство
Електронски сервиси за информирање
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Стандардна табела со податоци по одделни кредити и депозити
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

 

Референтни каматни стапки

 

Соопштенија за јавност 2021

ТТК Банка АД Скопје објавува

 

ЈАВЕН ПОВИК

за избор на најповолен добавувач за набавка на:

 

 

1.     Канцелариски материјал за потребите на Банката.

 

 

ТТК Банка АД Скопје ќе врши избор на најповолен добавувач за набавка на канцелариски материјали за потребите на Банката во согласност со Спецификацијата.

 

 

Напомена:

Добавувачите можат да аплицираат на сите или на само дел од предвидените точки во јавниот повик во согласност со спецификацијата со количини. Банката со избраната компанија ќе склучи договор за набавка од денот на прифаќање на понудата.

 

Облик и содржина на понудата:

  1. Понудата се изработува во писмен облик.
  2. Понудата треба да содржи:
  • Име/Назив, адреса и седиште на добавувачот, контакт-информации (телефон и факс), e-адреси и лица за контакт;
  • Единечна цена на понудата, со посебно изразен ДДВ. Цената треба да биде изразена во денари и во  неа да биде вклучен транспортот  до центалниот магацин на Банката на ул. „Народен Фронт“ бр. 19А Скопје;
  • Рок на плаќање (веднаш, 30 дена, 60 дена);
  • Рок и начин на испорака;
  • Попуст за плаќање;
  • Гаранциски период (рок за рекламација на купените производи);
  • Референтна листа.

Понудите се доставуваат во оригинал или копија во затворен плик на следната адреса:

ТТК Банка АД Скопје

Ул. „Народен Фронт“ бр. 19а, 1000 Скопје

(со назнака Канцелариски материјал).

 

Понудите да се достават најдоцна дo  17.6.2021 година (четврток) до 16:00 часот.

 

* објавено на 11.6.2021 година.


 

Известување за исплата на паричните права од социјална, детска и цивилна заштита од 4-ти мај 2022 година
Известување за неработен ден – 2.5.2022 година (понеделник)
Известување за предвремена исплата на пензиите од 26-ти април 2022 година
Известување за работното време на експозитурите и филијалите за време на Велигденските празници
ТТК Банка ќе започне со исплата на дивиденда на 3.5.2022 година
Одлуки донесени на XXXVII-тата седница на Собранието на акционери на ТТК Банка АД Скопје
Известување за исплата на паричните права од социјална, детска и цивилна заштита од 4-ти април 2022 година
Известување за предвремена исплата на пензиите од 29-ти март 2022 година
ЈАВЕН ПОВИК за учество на XXXVII-тата седница на Собранието на акционери на ТТК Банка АД Скопје

Заштита на лични податоци Политика за приватност Политика за колачиња
Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување