македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Ризико кредитно животно осигурување
Ненаменски потрошувачки кредити за приматели на плата/пензија преку Банката
Депозити
Кусур штедење
Онлајн штедење
Мобилно банкарство
Електронско банкарство
Електронски сервиси за информирање
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Стандардна табела со податоци по одделни кредити и депозити
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

 

Референтни каматни стапки

 

Соопштенија за јавност 2020

Известување за котација на втора емисија на корпоративни обврзници издадени од ТТК Банка АД Скопје

 

 

Ве известуваме дека Одборот на директори на Македонската берза на хартии од вредност АД Скопје, на седницата одржана на ден 15.4.2020 година, донесе Одлука за котација на долгорочните должничките хартии од вредност – корпоративна обврзница од втора емисија издадени од ТТК Банка АД Скопје на Официјалниот пазар на Македонската берза АД Скопје, на подсегментот Берзанска котација.

Корпоративната обврзница ќе биде котирана и ќе може да се тргува на секундарен пазар почнувајќи од ден 27.4.2020 година.

Подетални информации за котацијата се објавени на официјалната интернет-страница на Македонската берза АД Скопје, поточно на следниот линк:

https://www.mse.mk/mk/news/24/4/2020/listing-of-the-ii-nd-issue-corporate-bonds-issued-by-ttk-banka-ad-skopje

 

*27.4.2020 година

Заштита на лични податоци Политика за приватност Политика за колачиња
Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување