•  
ФИЗИЧКИ ЛИЦАПРАВНИ ЛИЦАЗА БАНКАТА
Edit

Објавени добитниците од наградната игра Плаќам и добивам повеќе со Mastercard кешбек

ТТК Банка АД Скопје ги објавува добитниците од наградната игра „Плаќам и добивам повеќе со Mastercard® кешбек“ со Mastercard картичките на банката.

Denovi na finansiska pismenost 

Наградната игра „Плаќам и добивам повеќе со Mastercard® кешбек“ беше организирана од страна на ТТК Банка АД Скопје. Беше наменета за сите полнолетни физички лица - државјани на Република Северна Македонија кои се корисници на дебитни и кредитни картички од брендот Mastercard® издадени од ТТК Банка АД Скопје, а се спроведe на сите физички и онлајн продажни места (плаќање преку интернет) во земјава, каде што се прифаќаат Mastercard® картичките. 

Наградната игра започна на 20 ноември 2023 година и траеше до 20 јануари 2024 година.

Утврдувањето на добитниците кои ги исполниле поставените услови за наградната игра се изврши на 29.1.2024 година во деловните простории на Банката.

Добитниците на наградите се утврдени компјутерски според принципот „Прв дојден, прв услужен“, односно првите 500 (петстотини) лица кои направиле 5 (пет) поединечни трансакции сo Mastercard® дебитна или кредитна картичка, секоја со износ еднаков или поголем од 1.000 денари, во согласност со правилата на наградната игра.

За да проверите дали сте добитник на наградата „поврат на средства (кешбек)", кликнете на следниот ЛИНК.

Банката поединeчно ќе ги извести добитниците преку смс порака или на нивната електронска адреса.

Честитки до сите добитници! Ви благодариме што учествувавте во наградната игра.

Користете ги Mastercard картичките на ТТК Банка АД Скопје при секое плаќање, затоа што ви нудат бројни придобивки, поволности и задоволства. 

Правилата за наградната игра и информациите за исплатата на повратот на средства се достапни на следниот линк.