•  
ФИЗИЧКИ ЛИЦАПРАВНИ ЛИЦАЗА БАНКАТА

Поволности и промоции

Visa promo

Ако сакаш да гледаш филмови и имаш картичка Visa - имаме одлични вести!

Во среда, кога ќе купиш билет за кино со картичка Visa во билетарницата на Cineplexx Skopje City Mall, ќе добиеш уште еден билет гратис.

Можеш да резервираш билети на веб-страницата: cineplexx.mk, а бесплатен билет ќе добиeш при купувањето во билетарницата.
* Понудата важи секоја среда за 2Д и 3Д филмови до 31.12.2022 или до искористување на средствата за промоцијата.

За повеќе информации посети го линкот:
https://www.visasoutheasteurope.com/macedonia/promotions.html