македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Ризико кредитно животно осигурување
Ненаменски потрошувачки кредити за приматели на плата/пензија преку Банката
Депозити
Кусур штедење
Онлајн штедење
Мобилно банкарство
Електронско банкарство
Електронски сервиси за информирање
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Стандардна табела со податоци по одделни кредити и депозити
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

 

Референтни каматни стапки

 

Недвижен имот

ПОНУДА - Продажба на недвижен имот и опрема

 

Образец ИП - Извештај за недвижен имот наменет за продажба-основни средства 31.10.2021 година

Образец ИП - Извештај за движен имот наменет за продажба-основни средства 31.10.2021 година

Образец ИП - Извештај за недвижен имот наменет за продажба 31.10.2021 година

Образец ИП - Извештај за движен имот наменет за продажба 31.10.2021 година

Образец ИП - Закажани продажби преку извршител - недвижен имот 31.10.2021 година

Образец ИП - Закажани продажби преку извршител - движен имот 31.10.2021 година

 

Оглас за закажана продажба на движен имот преку извршител - 18.11.2021 година 

- Спецификација на движен имот - закажана продажба на 18.11.2021 година

 

Оглас за закажана продажба на недвижен имот преку извршител - 24.11.2021 година 

Оглас за закажана продажба на недвижен имот преку извршител - 24.11.2021 година

Оглас за закажана продажба на недвижен имот преку извршител - 25.11.2021 година

Оглас за закажана продажба на недвижен имот преку извршител - 26.11.2021 година

Оглас за закажана продажба на недвижен имот преку извршител - 26.11.2021 година

Оглас за закажана продажба на недвижен имот преку извршител - 30.11.2021 година

Оглас за закажана продажба на недвижен имот преку извршител - 30.11.2021 година

Дополнителни информации за превземен имот наменет за продажба може да добиете на следните телефонски броеви:

078/ 48 49 11

02/ 32 47 000 лок. 470

02/ 32 47 000 лок. 469

02/ 32 47 000 лок. 476

 

Дополнителни информации за имотот кој е предмет на продажба преку извршител може да добиете на следните телефонски броеви:

02/ 32 47 000 лок. 462

02/ 32 47 000 лок. 463

02/ 32 47 000 лок. 464

 

* Последна промена направена на 18.11.2021 година.


 

Известување за предвремена исплата на пензиите од 26-ти ноември 2021 година
Известување за исплата на паричните права од социјална, детска и цивилна заштита од 1-ви ноември 2021 година
Доделено признание за најдобар банкарски службеник на ТТК Банка АД Скопје од страна на Македонската банкарска асоцијација
ТТК Банка АД Скопје ја исплати втората камата на сопствениците на Корпоративни обврзници - прва емисија
Известување за исплата на годишна камата за имателите на корпоративна обврзница од првата емисија по каматна стапка од 3,5 % на годишно ниво
ТТК Банка АД Скопје започнува со издавање и прифаќање Mastercard картички
Одлука за определување на износот на дивидендата и датуми на исплата на дивиденда за 2020 година
TTK Банка АД Скопје одбележува деценија и пол успешно работење
ТТК Банка АД Скопје се стекна со сертификатот „Фер финансиски услуги за потрошувачите“
Кредити со животно осигурување во соработка со „Триглав Осигурување Живот“ АД Скопје (со намален надоместок за одобрување на кредити во промотивен период)
Одлуки донесени на XXXVI-тата седница на Собранието на акционери на ТТК Банка АД Скопје
Јавен повик за учество на XXXVI-тата седница на Собранието на акционери на ТТК Банка АД Скопје

Заштита на лични податоци Политика за приватност Политика за колачиња
Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување