•  
ФИЗИЧКИ ЛИЦАПРАВНИ ЛИЦАЗА БАНКАТА

Поволности и промоции

Mastercard promo

iSTYLE и Mastercard ти нудат ексклузивна можност да заштедиш дополнително при купување на твојот нов MacBook Air со М1 чип.

Доколку купиш MacBook Air M1 256 GB и платиш со твојата Mastercard картичка, цената на истиот ќе изнесува 58.900 мкд. што значи дека ќе добиеш дополнителни 4.000 мкд. попуст на твојата сметка.

Искористи ја оваа одлична можност и дочекај ја новата учебна година со твојот нов омилен Mac.

Дознај ги сите детали за оваа ексклузивна промоција на istyle.mk/mastercard-promo