•  
ФИЗИЧКИ ЛИЦАПРАВНИ ЛИЦАЗА БАНКАТА
Edit

Известување за работното време на филијалите и експозитурите на ТТК Банка АД Скопје на 28-ми август 2023 година (понеделник)

Почитувани,

Ве известуваме дека за време на претстојниот празник – „Успение на Пресвета Богородица“, Голема Богородица, на 28-ми август 2023 година (понеделник) ќе работат следните филијали и експозитури на ТТК Банка АД Скопје:

Филијала/Експозитура

Адреса

Работно време

Филијала Тетово

      бул. „Илинденска" бр. 2 б, Тетово

од 8:00 до 16:00 часот

Експозитура Тетово платен промет

ул. „Илирија“ бр. 40, Тетово

од 8:00 до 16:00 часот

Експозитура Гостивар

ул. „Иво Лола Рибар" бр. 18, Гостивар

од 8:30 до 16:30 часот

Експозитура Куманово 1

ул. „ЈНА" бр. 102, Куманово

од 8:30 до 16:30 часот

Експозитура Дебар

ул. „8-ми Септември" бр. 1/3, Дебар

од 8:00 до 16:00 часот

 

Во секое време на ваше располагање се услугите достапни преку мобилното банкарство TTK M-bank, електронското банкарство TTK E-bank, а за подигнување и уплата на готовина достапна Ви е мрежата на банкомати на ТТК Банка АД Скопје.

ТТК Банка АД Скопје ви го честита празникот!

Со почит,

ТТК Банка АД Скопје