•  
ФИЗИЧКИ ЛИЦАПРАВНИ ЛИЦАЗА БАНКАТА
Edit

Известување за неработен ден - 2-ри август 2023 година

Почитувани,

 

Ве известуваме дека по повод претстојниот државен празник – „Ден на Републиката“, на 2-ри август (среда) филијалите и експозитурите на ТТК Банка АД Скопје нема да работат.

Во секое време на ваше располагање се услугите достапни преку апликацијата за мобилно банкарство TTK M-bank, електронското банкарство TTK E-bank, како и мрежата банкомати на ТТК Банка АД Скопје.

ТТК Банка АД Скопје ви го честита празникот!

 

Со почит,

ТТК Банка АД Скопје