•  
ФИЗИЧКИ ЛИЦАПРАВНИ ЛИЦАЗА БАНКАТА
Edit

Известување за неработен ден – 8-ми септември 2023 година (петок)

Почитувани,

Ве известуваме дека за време на претстојниот државен празник – „Денот на независноста“, на 8-ми септември 2023 година (петок), филијалите и експозитурите на ТТК Банка АД Скопје нема да работат.

Во секое време на ваше располагање се услугите достапни преку апликацијата за мобилно банкарство TTK M-bank, електронското банкарство TTK E-bank, а за подигнување и уплата на готовина достапна ви е мрежата на банкомати на ТТК Банка АД Скопје.

ТТК Банка АД Скопје ви го честита празникот!

Со почит,
ТТК Банка АД Скопје