македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Ризико кредитно животно осигурување
Ненаменски потрошувачки кредити за приматели на плата/пензија преку Банката
Депозити
Кусур штедење
Онлајн штедење
Мобилно банкарство
Електронско банкарство
Електронски сервиси за информирање
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Стандардна табела со податоци по одделни кредити и депозити
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

 

Референтни каматни стапки

 

Соопштенија за јавност 2020

ТТК Банка АД Скопје ја продолжи промотивната понуда за кредитни производи за физички лица до 31 март 2020 година 

 

 

ТТК Банка АД Скопје ја продолжи промотивната понуда за потрошувачки, хипотекарни и станбени кредити до 31 март 2020 година. Во рамките на промотивната понуда, корисниците можат да аплицираат за кредитите со намалени трошоци за одобрување, односно без трошоци за процена за кредитите обезбедени со хипотека на недвижен имот.

 

Со цел обезбедување максимална поддршка за корисниците, Банката континуирано го унапредува квалитетот и нуди широк избор на кредитни производи со поволни каматни стапки и услови за одобрување.

 

Корисниците имаат можност да аплицираат за СУПЕР станбениот кредит со ФИКСНА каматна стапка во првите пет години, односно 2,85% во првите три години и 3,85% во четвртата и петтата година од отплатата, а 5,85% променлива каматна стапка во останатиот период од отплатата.

 

Банката го нуди хипотекарниот кредит во денари со ФИКСНА каматна стапка од 4,9% во првите три години, односно 6,08% променлива годишна каматна стапка за останатиот период со рок на отплата до 240 месеци.

 

ПРЕМИУМ СМАРТ ненаменскиот потрошувачки денарски кредит е достапен со ФИКСНА каматна стапка од 5,50% во првата година, односно 7,46% променлива  каматна стапка во останатиот период, без жиранти во зависност од месечните примања.

 

И понатаму во фокусот на ТТК Банка АД Скопје останува понудата на производи и услуги по атрактивни кредитни услови, брза и едноставна постапка за одобрување на кредитите, комуникација со вработените на 28 локации, 24/7 поддршка преку платформите на електронското банкарство   TTK E-bank и мобилното банкарство TTK M-bank, а со цел да се излезе во пресрет на секојдневните потреби.

 

Промотивната понуда важи за сите поднесени апликации за кредити до 31.3.2020 година.

 

 

* објавено на 4.2.2020 година

Заштита на лични податоци Политика за приватност Политика за колачиња
Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување