македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Премиум пакети за приматели на плата преку банката
Депозити
Електронски сервиси за информирање
Електронско банкарство
Мобилно банкарство
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

Банкомати

Мрежа на банкомати

СКОПЈЕ

Филијала Скопје

ул. „Народен фронт" бр.19а, ТЦ Беверли Хилс

Експозитура Скопје Аеродром   

бул. „Јане Сандански" бр.26, влез 2, локал 4

Експозитура Скопје Центар

ул. „Даме Груев" бр.7

„Тетекс“ продавница, Скопје

ул. „Димитрие Чуповски" бр.1, Рекорд-Центар

Експозитура Скопје Ѓорче Петров

бул. „Партизански Одреди" бр.171а

Експозитура Скопје Автокоманда

ул. „16-та Македонска Бригада" бр.2/3

Експозитура Скопје Кисела Вода

ул. „Христо Татарчев" бр.47 локал 12

Експозитура Скопје Чаир

ул. „Ќемал Сејфула" бр. 1/1/4

Трговски центар Скопје Сити Мол

ул. „Љубљанска“ бр.4

ВЕЛЕС

Експозитура Велес

ул. „8-ми Септември" бр.44

ТЕТОВО

Филијала Тетово

ул. „Илинденска" бр.2 б/Булевар

Експозитура Тетово АРМ

ул. „Методија Андонов Ченто" бр.4

Експозитура Тетово Илинденска

ул. „Илинденска" бр.226

Шалтер Палма мол

ул. „Скопски пат“ бр.8

Продавница „Римес“

ул. „Благоја Тоска“ бр.208/локал бр.1

ГОСТИВАР

Експозитура Гостивар

ул. „Иво Лола Рибар" бр.18

ДЕБАР

Експозитура Дебар

ул. „8-ми Септември" бр.1/3

БИТОЛА

Филијала Битола

ул. „Столарска" бр.7

Агенција за недвижности „Дора“

ул. „Столарска" бр.1

Продавница „Комодоре“

ул. „Прилепска" бр.42

Продавница „Редлајн“

ул. „Генерал Васко Каранѓелески" бб

ОХРИД

Филијала Охрид

ул. „Македонски  Просветители" бр.8В

ШТИП

Филијала Штип

ул. „Ванчо Прќе" бр.67

Маркет „КАМ“

ул. „Сремски фронт" бр.26

ПРОБИШТИП

Експозитура Пробиштип

ул. „Јаќим Стојковски" бр.7а

КОЧАНИ

Експозитура Кочани

ул. „Кеј на револуцијата" бр.13

РАДОВИШ

Експозитура Радовиш

ул. „22-ри Октомври" бр.бб

КУМАНОВО

Филијала Куманово

ул. „Гоце Делчев" бр.38

Експозитура Куманово 1

ул. „ЈНА" бр.102

ПРИЛЕП

Експозитура Прилеп

ул. „Борис Кидрич" бр.бб

КАВАДАРЦИ

ДПТУ „Култура“ ТЗ ДООЕЛ

ул. „Илинденска" бр.7

СТРУГА

Експозитура Струга

ул. „Пролетерски Бригади" бр.43

СТРУМИЦА

Филијала Струмица

ул. „Благој Јанков Мучето" бр.2

ВИНИЦА

Експозитура Виница

ул. „Никола Карев" бр.бб

КИЧЕВО

Експозитура Кичево

ул. „Кузман Јосифовски Питу“ бр.10

* Последна промена направена на интернет-страницата 6.3.2019 година.

 


 

Најповолни услови за СУПЕР станбениот кредит на ТТК Банка АД Скопје
Известување за исплата на дивиденда
Јавен повик за учество на XXIX седница на Собранието на акционери на ТТК Банка АД Скопје
Нова експозитура на ТТК Банка АД Скопје во општина Чаир, Скопје
Известување за исплата на пензии од 1 март 2019 година
ТТК Банка АД Скопје изврши промена на тарифата за услугите во платниот промет
TТК Банка АД Скопје ги намали каматните стапки на денарските и девизните депозити на физички лица
Известување за надградба на системот за електронско банкарство
СЕГА Е ЛЕСНО, со хипотекарниот кредит на ТТК Банка АД Скопје со фиксна каматна стапка од 4,90% во првите три години достапен со намален надоместок за одобрување до 30.6.2019 година!

 

 

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување