македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Ризико кредитно животно осигурување
Ненаменски потрошувачки кредити за приматели на плата/пензија преку Банката
Депозити
Кусур штедење
Онлајн штедење
Мобилно банкарство
Електронско банкарство
Електронски сервиси за информирање
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Стандардна табела со податоци по одделни кредити и депозити
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

 

Референтни каматни стапки

 

Физички лицаКредити

Кредити за физички лица

КРЕДИТИ СО РИЗИКО ЖИВОТНО ОСИГУРУВАЊЕ со промотивни поволности до 31.1.2022 година

РИЗИКО кредитното животно осигурување или осигурување на живот на корисници на кредит отсега е достапно во сите експозитури и филијали на ТТК Банка АД Скопје, во соработка со осигурителното друштво „Триглав Осигурување Живот“ АД Скопје.  Кредитите со РИЗИКО кредитното животно осигурување овозможуваат корисникот на кредитот дополнително да го обезбеди својот кредит, да ги добие сите привилегии од  полисата за животно осигурување, а истовремено да користи кредит со поповолни кредитни услови:

  • БЕЗ ТРОШОЦИ за аплицирање
  • БЕЗ ТРОШОЦИ за администрирање
  • БЕЗ ТРОШОЦИ за процена за кредитите обезбедени со залог на недвижен имот
  • НАМАЛЕН НАДОМЕСТОК за одобрување
  • БЕЗ ТРОШОЦИ за предвремена отплата на кредитот
  • НАЈНИСКИ ФИКСНИ каматни стапки
  • ДОЛГИ РОКОВИ на отплата
  • СО ПОЛИСА ЗА ЖИВОТНО ОСИГУРУВАЊЕ што покрива и ризик од Covid-19

 

СУПЕР Станбен кредит 10 со 3,45% годишна фиксна каматна стапка во првите десет години со животно осигурување
Хипотекарен кредит со 4,70% годишна фиксна каматна стапка во првите три години со животно осигурување
СМАРТ потрошувачки кредит со 4,25% годишна фиксна каматна стапка во првите две години со животно осигурување
Ненаменски потрошувачки кредит со 4,90% годишна фиксна каматна стапка во првите две години со животно осигурување

 

 

КРЕДИТИ БЕЗ РИЗИКО ЖИВОТНО ОСИГУРУВАЊЕ 

СУПЕР Станбен кредит 5 со 2,85% годишна фиксна каматна стапка во првите три години и 3,85% во следните две години без животно осигурување
Субвенциониран станбен кредит на ТТК Банка АД Скопје
Хипотекарен кредит со 4,90% годишна фиксна каматна стапка во првите три години без животно осигурување
СМАРТ потрошувачки кредит со 4,70% годишна фиксна каматна стапка во првите две години без животно осигурување
Ненаменски потрошувачки кредит со 5,50% годишна фиксна каматна стапка во првите две години без животно осигурување
Ненаменски потрошувачки кредит за неприматели на плата/пензија
Кредит за други намени - по фактури
Ненаменски потрошувачки кредит обезбеден со депозит
МОЈ кредит - ненаменски потрошувачки кредит
ИНСТАНТ ненаменски потрошувачки кредит
Рамковен револвинг кредитен лимит


 

Известување за работно време на филијали и експозитури на 19.1.2022 година (среда)
Известување за работно време на 6-ти јануари (четврток) и за неработен ден 7-ми јануари (петок)
Известување за исплата на паричните права од социјална, детска и цивилна заштита од 3-ти јануари
Известување за работното време на експозитурите и филијалите за време на Новогодишните празници
Известување за предвремена исплата на пензиите од 27-ми декември 2021 година
ТТК Банка АД Скопје ја исплати втората камата на сопствениците на Корпоративни обврзници - прва емисија
Известување за исплата на годишна камата за имателите на корпоративна обврзница од првата емисија по каматна стапка од 3,5 % на годишно ниво
ТТК Банка АД Скопје започнува со издавање и прифаќање Mastercard картички
Одлука за определување на износот на дивидендата и датуми на исплата на дивиденда за 2020 година
TTK Банка АД Скопје одбележува деценија и пол успешно работење
ТТК Банка АД Скопје се стекна со сертификатот „Фер финансиски услуги за потрошувачите“
Кредити со животно осигурување во соработка со „Триглав Осигурување Живот“ АД Скопје (со намален надоместок за одобрување на кредити во промотивен период)
Одлуки донесени на XXXVI-тата седница на Собранието на акционери на ТТК Банка АД Скопје
Јавен повик за учество на XXXVI-тата седница на Собранието на акционери на ТТК Банка АД Скопје

Заштита на лични податоци Политика за приватност Политика за колачиња
Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување