македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Премиум пакети за приматели на плата преку банката
Депозити
Електронски сервиси за информирање
Електронско банкарство
Мобилно банкарство
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

Пакет за млади

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пакетот за млади е наменет за полнолетни лица од 18 до 25 години.

Предности на Пакетот за млади

-       Можност за користење на пакетот (бројни производи и услуги) без месечен надоместок;

-       Дебитна картичка VISA Electron со многу поволности:

·          без надоместок за користење,

·          без надоместок при повлекување средства од банкоматите на ТТК Банка,

·          без надоместок за плаќање преку ПОС терминали при купување на производи и услуги во земјата и странство,

·          попусти на продажните места на партнерите на ТТК Банка,

·          можност за on-line интернет плаќања;

-       СМС/e-mail известување за секој пристигнат прилив или извршена трансакција без месечен надоместок;

-       Електронско банкарство без трошоци за приклучок и со најниски тарифи при користење;

-       Можност за користење на дозволено пречекорување на трансакциска сметка до две плати (за лица во редовен работен однос);

-       Можност за користење кредити со поповолни услови од стандардните.

 

Пакет за Млади

·          Трансакциска сметка (денарска и девизна) со можност за користење на дозволено пречекорување на трансакциска сметка до две плати;

·          Visa Electron дебитна картичка;

·          Електронско банкарство;

·          SMS, E-MAIL електронски сервиси за известување;

·          Со секој одобрен кредит, можност за VISA CLASSIC кредитна картичка без членарина за првата година.

·          Без надоместок

 

 

 


 

ЈАВЕН ПОВИК за избор на Осигурителна компанија
ЈАВЕН ПОВИК за избор на најповолен добавувач за набавка на компјутери, компјутерска и мрежна опрема
ЈАВЕН ПОВИК за избор на најповолен добавувач за набавка на средства за хигиена
ЈАВЕН ПОВИК за избор на најповолен добавувач за набавка на канцелариски материјал
СУПЕР Станбен кредит со СУПЕР фиксна каматна стапка од 2,85% во првите три години
СЕГА Е ЛЕСНО, со ненаменскиот потрошувачки хипотекарен кредит со фиксна каматна стапка од 4,90% во првите три години

 

 

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување