македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Ризико кредитно животно осигурување
Премиум СМАРТ пакет за приматели на плата/пензија преку Банката
Депозити
Кусур штедење
Онлајн штедење
Мобилно банкарство
Електронско банкарство
Електронски сервиси за информирање
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

2010

Lower interest rates on loans with biggest percent till now!

Starting from 01.02.2010, TTK Bank is lowering the interest rates on loans for individuals and corporate people. TTK Bank has made a minimal change on interest rates on deposits for individuals and corporate people.

TTK Bank has decreased the interest rates on already approved loans for individuals, starting from 0,12% to 10,64%. Lowering of the interest rate will also have the new approved loans, starting from 0,12% to 3,12%.

The interest rates on deposits for individuals are decreased, 0,45% for deposits in MKD and 0,2% for deposits in EUR.

The interest rates on deposits for corporate people are changed, starting from 0,1% to 0,5% for deposits in MKD are lowered. The interest rates on deposits in EUR are  also lowered, starting from 0,30% and from 0,2% for deposits in other currencies.

The changed will be applied from 01.02.2010 for new signed contracts for loans and deposits and for already signed contract for loans before 31.01.2010.

In the following period, TTK Bank is preparing an attractive packets, new products and promotions for individuals and corporate people.

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување