македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Ризико кредитно животно осигурување
Ненаменски потрошувачки кредити со ризико животно осигурување за приматели на плата/пензија преку Банката
Депозити
Кусур штедење
Онлајн штедење
Мобилно банкарство
Електронско банкарство
Електронски сервиси за информирање
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

 

Референтни каматни стапки

 

Соопштенија за јавност 2020

Известување за ново работно време на филијалите и експозитурите во сабота, почнувајќи од 26.12.2020 година

 

 

Почитувани корисници,

 

Ве известуваме дека, од 26.12.2020 година, филијалите и експозитурите на ТТК Банка АД Скопје ќе бидат на Ваше располагање за реализација на банкарските услуги и во сабота, со ново работно време.

 

Во сабота, со работно време од 9:00 до 13:00 часот, започнуваат да работат филијала Скопје, експозитура Скопје Аеродром, филијала Куманово, филијалата Штип, филијала Тетово, филијала Битола, експозитура Прилеп, филијала Охрид, експозитура Дебар, филијала Струмица како и експозитура Радовиш.

 

За работното време на филијалите и експозитурите на ТТК Банка АД Скопје можете да се информирате на следниот линк.

 

Во услови на сѐ уште актуелната здравствена криза, а заради заштита на Вашето здравје и здравјето на другите, Ве потсетуваме дека, во секое време, на Ваше располагање се услугите достапни преку апликацијата за мобилното банкарство TTK M-bank и електронското банкарство TTK E-bank: проверка на состојбата на сметката/кредити/картички/депозити, плаќања, oрочување средства, аплицирање за кредит, можност за активирање известувања за секоја направена трансакција, управување со лимит за картички и сл.

 

Во случај на потреба за уплата/исплата на готовина, Ви препорачуваме да ја користете широката мрежа на банкомати на Банката.

 

Потсетуваме дека, при неопходна посета на филијалите и експозитурите на Банката, задолжително е  носење лична заштитна опрема на лицето (заштитна маска, марама или шал), држење на пропишаното минимално растојание и дезинфекција на рацете.

 

 

Со почит,

ТТК Банка АД Скопје

 

 

* објавено на 25.12.2020 година

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување