македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Ризико кредитно животно осигурување
Ненаменски потрошувачки кредити со ризико животно осигурување за приматели на плата/пензија преку Банката
Депозити
Кусур штедење
Онлајн штедење
Мобилно банкарство
Електронско банкарство
Електронски сервиси за информирање
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

 

Референтни каматни стапки

 

Соопштенија за јавност 2020

Известување за шалтер Тетово Палма мол   

 

 

Почитувани корисници,

 

Ве известуваме дека услугите на шалтерот и банкоматот на ТТК Банка АД Скопје во ТЦ Палма мол, Тетово на ул. „Скопски пат" бр. 8 ќе можете да ги користите заклучно со 18.9.2020 година (петок). 

 

Во иднина Ве упатуваме секојдневните банкарски трансакции и услуги да ги реализирате во најблиските филијала и експозитури на Банката:

Филијала/Експозитура

Адреса

Телефон

02/32 47 000 лок.

Работно време

од понеделник до петок

Филијала Тетово

Бул. „Илинденска“ бр. 2б, Тетово

208

од 08:00 до 16:00 часот

Експозитура Тетово Платен промет

Ул. „Илирија“ бр. 40, Тетово

242, 244

од 08:00 до 16:00 часот

Експозитура Тетово АРМ

Ул. „Методиј Андонов Ченто“ бр. 4, Тетово

252

од 08:00 до 16:00 часот

Експозитура Тетово Илинденска

Ул. „Илинденска“ бр. 226, Тетово

271

од 08:00 до 16:00 часот

Во секое време на Ваше располагање се услугите достапни преку апликацијата за мобилно банкарство TTK M-bank, електронското банкарство TTK E-bank, како и мрежата банкомати на ТТК Банка АД Скопје.

 

ТТК Банка АД Скопје и понатаму останува Ваша поддршка при користењето на потребните финансиски производи и услуги. 

 

За најблиската филијала/експозитура информирајте се на: http://www.ttk.com.mk/?ItemID=14500935A3417B41A355AB5807C2C3BE 

 

 

Со почит,

ТТК Банка АД Скопје

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување