македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Ризико кредитно животно осигурување
Премиум СМАРТ пакет за приматели на плата/пензија преку Банката
Депозити
Кусур штедење
Онлајн штедење
Мобилно банкарство
Електронско банкарство
Електронски сервиси за информирање
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

 

ЈАВЕН ПОВИК

за избор на најповолен добавувач за набавка на:

 

 

1.     Канцелариски материјали за потребите на Банката

 

Почитувани господа,

 

ТТК БАНКА АД Скопје ќе врши избор на најповолен понудувач за набавка на Канцелариски материјали за потребите на Банката во согласност со спецификацијата во прилог.

 

 

Напомена:

Понудувачите можат да аплицираат за сите или само за дел од предвидени точки во јавниот повик во согласност со спецификацијата со количини. Банката ќе склучи договор за набавка со избраната компанија со важност од денот на прифаќање на понудата.

 

Форма и содржина на понудата:

 

1.  Понудата се изработува во писмена форма

2.  Понудата треба да содржи:

 

·          Име/Назив, адреса и седиште на Понудувачот, телефонски број и број на факс, адреси за е-пошта и лица за контакт;

·          Единечна цена на понудата, со посебно изразен ДДВ. Цената треба да биде изразена во  денари  и  во  неа  да  биде  вклучен  транспортот  до Централниот магацин на Банката на ул. „Народен фронт“ бр. 19а Скопје;

·          Рок на плаќање (веднаш, 30 дена, 60 дена);

·          Рок и начин на испорака;

·          Попуст за плаќање;

·          Гаранциски период (рок за рекламација на купените производи);

·          Референтна листа.

 

 

Понудите се доставуваат во оригинал или копија, во затворен плик на следната адреса:

 

ТТК БАНКА АД Скопје

ул. „Народен фронт“бр. 19а, 1000 Скопје

(со назнака:Канцелариски материјал).

 

Понудите треба да се достават најдоцна до  9.6.2020 година до 16:00 часот.

 

 

*1.6.2020 година


 

Известување за исплата на паричните права од социјална заштита од 4-ти јули
Известување за предвремена исплата на јунски пензии
Известување за неработен ден 5.6.2020 година (петок)
ТТК Банка ја продолжи поволноста за бесплатно електронско и мобилно банкарство за физички лица до 30.6.2020 година
Известување за исплата на паричните права од социјална заштита од 2-ри јуни
Јавен повик за учество на XXXIV седница на Собранието на акционери на ТТК Банка АД Скопје
Јавен повик за избор на најповолен добавувач за набавка на канцелариски материјали
Известување за промена на работното време на филијалите и експозитурите од 1.6.2020 година
Известување за предвремена исплата на мајски пензии
Известување за неработен ден – 25.5.2020 година (понеделник)
ТТК Банка АД Скопје со нови промотивни депозити за штедачите - ПРОМО ФИКС во денари и во евра
Известување за работното време на експозитурите на ТТК Банка АД Скопје - Автокоманда и Куманово 1
Оглас за вработување - Брокер
Известување за работното време на шалтерот во т.ц. „Палма Мол“ во Тетово
Известување за промена на работното време на експозитурите од 11.5.2020 година
Известување за исплата на паричните права од социјална заштита од 4-ти мај
ТТК Банка ја продолжи поволноста за бесплатно електронско и мобилно банкарство за физички лица до 31.5.2020 година
Известување за неработен ден – 1 мај 2020 година (петок)
Препораки во врска со исплатата на априлските пензии
Известување за котација на втора емисија на корпоративни обврзници издадени од ТТК Банка АД Скопје
Известување зa исплата на априлски пензии
Известување за работата на експозитурите и филијалите на ТТК Банка АД Скопје за време на Велигденските празници
Известување за промена на работно време на експозитурата на ТТК Банка во Дебар
Известување за променa на работното време на експозитурите од 9.4.2020 година
Одлуки донесени на XXXIII седница на Собранието на акционери
Известување за промена на договорните услови за кредитните производи на правни лица
Известување до акционерите на ТТК Банка АД Скопје
Известување за понудата за одложување на плаќањето на кредитните обврски на клиентите - физички лица
ТТК Банка АД Скопје однапред плати аконтации за данок на добивка за 2020 година во износ од 10,5 милиони денари

 

 

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување