македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Премиум пакети за приматели на плата преку банката
Депозити
Електронски сервиси за информирање
Електронско банкарство
Мобилно банкарство
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

Соопштенија за јавност 2018

ТТК Банка АД Скопје го одбележа Светскиот ден на штедењето

 

 

ТТК Банка АД Скопје и оваа година традиционално го одбележа Светскиот ден на штедењето во духот на друштвено-едукативните активности со најмладите.

 

Со желба да придонесе во едукацијата за создавањето навики коишто водат кон здрава и сигурна иднина, Банката организираше дружење со деца од неколку градинки и училишта во филијалите и експозитурите на Банката ширум земјата. Се одговорија многу прашања за штедењето, се разменија многу насмевки и мудри детски мисли.  Се нацртаа бројни цртежи од вредните детски рачиња.

 

ТТК Банка АД Скопје континуирано работи на промоција на штедењето како добра животна навика и важен дел од планирањето на материјалната сигурност и иднина, како и градењето на здравите животни навики.

 

     

 

*објавено на 2.11.2018 година.

 

ТТК Банка АД Скопје ги намали каматните стапки на девизните депозити на физички лица во евра

 

 

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување