македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Премиум пакети за приматели на плата преку банката
Депозити
Електронски сервиси за информирање
Електронско банкарство
Мобилно банкарство
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

Спонзорства и донации 2013

ТТК & Спортски бонтон

ТТК Банка во улога на општествено одговорна компанија го поддржува проектот „Социјална и етничка интеграција преку спортот " кој има за цел социјална и етничка интеграција на младите преку спортот во Република Македонија и популарно го носи називот „Спортски бонтон".

Проектот ќе го промовира спортот како општествена активност преку која со игра, забава и со дружење на децата и младите од различна етничка припадност се зацрврстуваат меѓуетничките односи во Република Македонија и ќе  придонесе во афирмирање на вистинските морални норми во спортот.

Овој проект е спој на стратегиските приоритети за поддршка на ТТК – Поддршка на најмладите, на етичкиот развој и поддршка на спортот.

 

 

 

 

 

 

 

Проектот е под покровителство на претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов. На 23.05.2013 во претседателската резиденција се потпиша Меморандум за соработка помеѓу носителот на проектот, Здружението за развојни иницијативи - Геостратешки институт „Глобал" – Скопје и градоначалниците на општините вклучени во неговата реализација – Валандово, Кавадарци, Росоман, Аеродром, Дебар, Центар Жупа и Теарце.

 

 

 

 

 

 

 

 

Учесници се 200 деца од оптштините кои учествуваат во проект.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

СУПЕР станбениот кредит на ТТК Банка АД Скопје достапен без надоместок за одобрување во промотивен период до 31.7.2018 година
Онлајн промена на дневен лимит за плаќање преку Интернет - нова функционалност на VISA платежните картички на ТТК Банка АД Скопје
СУПЕР Станбен кредит со СУПЕР фиксна каматна стапка од 2,85% во првите три години
СЕГА Е ЛЕСНО, со ненаменскиот потрошувачки хипотекарен кредит со фиксна каматна стапка од 4,90% во првите три години

 

 

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување