македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Ризико кредитно животно осигурување
Премиум СМАРТ пакет за приматели на плата/пензија преку Банката
Депозити
Кусур штедење
Онлајн штедење
Мобилно банкарство
Електронско банкарство
Електронски сервиси за информирање
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

Deposits

Scale deposits

Scale deposits

MKD

up to 500.000

500.001-1.000.000

1.000.001-3.000.000

3.000.001-6.000.000

6.000.001-9.000.000

9.000.001-12.000.000

over 12.000.000

1 month

0,03%

0,08%

0,13%

0,18%

0,23%

0,28%

0,33%

3 months

0,35%

0,40%

0,45%

0,50%

0,55%

0,60%

0,65%

6 months

0,75%

0,80%

0,85%

0,90%

0,95%

1,00%

1,05%

12 months

1,75%

1,80%

1,85%

1,90%

1,95%

2,00%

2,05%

24 months

2,75%

2,80%

2,85%

2,90%

2,95%

3,00%

3,05%

36 months

3,15%

3,20%

3,25%

3,30%

3,35%

3,40%

3,45%

EUR

up to 10.000

10.001-20.000

20.001-50.000

50.001-100.000

100.001-150.000

150.001-200.000

over 200.000

1 month

0,03%

0,08%

0,13%

0,18%

0,23%

0,28%

0,33%

3 months

0,05%

0,10%

0,15%

0,20%

0,25%

0,30%

0,35%

6 months

0,10%

0,15%

0,20%

0,25%

0,30%

0,35%

0,40%

12 months

0,50%

0,55%

0,60%

0,65%

0,70%

0,75%

0,80%

24 months

1,10%

1,15%

1,20%

1,25%

1,30%

1,35%

1,40%

36 months

1,40%

1,45%

1,50%

1,55%

1,60%

1,65%

1,70%

USD

up to 10.000

10.001-20.000

20.001-50.000

50.001-100.000

100.001-150.000

150.001-200.000

over 200.000

1 month

0,02%

0,02%

0,02%

0,02%

0,02%

0,02%

0,02%

3 months

0,04%

0,04%

0,04%

0,04%

0,04%

0,04%

0,04%

6 months

0,05%

0,05%

0,05%

0,05%

0,05%

0,05%

0,05%

12 months

0,20%

0,20%

0,20%

0,20%

0,20%

0,20%

0,20%

24 months

0,40%

0,40%

0,40%

0,40%

0,40%

0,40%

0,40%

36 months

0,60%

0,60%

0,60%

0,60%

0,60%

0,60%

0,60%

 

Contact person:

Bojan Shterjovski 
Head of Retail Unit
Branch network Department
Tel. 02/ 32 47 000 ext. 480
E-mail. bojan.sterjovski@ttk.com.mk

 

* Last update of the web site 1.2.2017.

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување