македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Ризико кредитно животно осигурување
Ненаменски потрошувачки кредити со ризико животно осигурување за приматели на плата/пензија преку Банката
Депозити
Кусур штедење
Онлајн штедење
Мобилно банкарство
Електронско банкарство
Електронски сервиси за информирање
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

 

Референтни каматни стапки

 

Соопштенија за јавност 2020

 

 

ТTK Банка АД Скопје со целосно бесплатно електронско и мобилно банкарство за физички лица до 30.4.2020 година

 

 

Почитувани клиенти,

 

Ве информираме дека во периодот од 19.3.2020 година до 30.4.2020 година ТТК Банка АД Скопје овозможува целосно бесплатно електронско E-bank и мобилно M-bank  банкарство за физички лица. 

 

Банката нема да наплатува провизија за сите денарски трансакции направени од физички лица преку електронското и мобилното банкарство кон другите банки. Извршувањето на интерните електронски трансакции, добивањето кориснички пристап и користењето на електронско и мобилно банкaрство како и досега остануваат бесплатни.

 

Препорачуваме да ја искористите можноста да ги извршувате сите банкарски трансакции бесплатно преку мобилен телефон или компјутер со интернет пристап.

 

Сите потребни информации за електронско и мобилно банкарство се достапни на веб страната www.ttk.com.mk.

 

Во услови на ширење на вирусната инфекција ковид-19 изберете  брзо, едноставно, безбедно, 24/7, бесплатно користење на банкарски производи и услуги од  Вашиот дом,  и заштитете го своето здравје и здравјето на другите!

 

* 18.3.2020 година

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување