македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Премиум пакети за приматели на плата преку банката
Депозити
Електронски сервиси за информирање
Електронско банкарство
Мобилно банкарство
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

Соопштенија за јавност 2018

Доделено признание за најдобар банкарски службеник на ТТК Банка АД Скопје од страна на Македонската банкарска асоцијација

 

По повод Светскиот ден на штедењето, на 30 октомври за првпат оваа година, Македонската банкарска асоцијација - МБА одржа свечена седница на којашто учество земаа Министерството за финансии, НБРМ, претставници од банките и штедилниците членки на Асоцијацијата.

На свечената седница беа доделени признанија за 38 банкарски службеници од 15 банки, две штедилници и две финансиски институции за постигнати особени резултати во нивното работење за 2018 година.

Препознавајќи го квалитетот, ентузијазмот, професионалноста и успешното деловно работење, ТТК Банка АД Скопје ја избра Билјана Жупановска – Соработник во Дирекцијата за правни лица за најдобар банкарски службеник оваа година.

Банката е континуирано насочена кон развојот на потенцијалот на вработени кои создаваат врвна услуга, високо ниво на задоволство на корисниците што резултира во успешно работење и живеење за сите.    

                     

*објавено на 2.11.2018 година.

ТТК Банка АД Скопје ги намали каматните стапки на девизните депозити на физички лица во евра

 

 

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување