македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Премиум пакети за приматели на плата преку банката
Депозити
Електронски сервиси за информирање
Електронско банкарство
Мобилно банкарство
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

Соопштенија за јавност 2018

Поповолни каматни услови за потрошувачките кредити Премиум СМАРТ и Премиум ВИП на ТТК Банка АД Скопје

 

 

Следејќи ги потребите на корисниците, а во согласност со пазарните услови ТТК Банка АД Скопје понуди пониски променливи каматни стапки за потрошувачките кредити Премиум СМАРТ и Премиум ВИП.

 

Од 30.4.2018 година примателите на плата и пензија во ТТК Банка имаат можност да аплицираат за  ненаменските потрошувачки денарски кредити со поповолни каматни услови, односно 5,5% годишна фиксна каматна стапка за првата година и намалена променлива каматна стапка 7,9% годишно за Премиум СМАРТ и 7,5% годишно за Премиум ВИП за останатиот период од отплатата.

 

Во промотивниот период до 30.6.2018 година, производите се достапни со намалена провизија за одобрување. 

 

 

 

*објавено на 7.5.2018 година.

ТТК Банка АД Скопје ги намали каматните стапки на девизните депозити на физички лица во евра

 

 

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување