македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Ризико кредитно животно осигурување
Премиум СМАРТ пакет за приматели на плата/пензија преку Банката
Депозити
Кусур штедење
Онлајн штедење
Мобилно банкарство
Електронско банкарство
Електронски сервиси за информирање
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

 

Соопштенија за јавност 2020

ЈАВЕН ПОВИК за избор на најповолен добавувач за набавка на осигурителни услуги

 

 

ТТК Банка АД Скопје во согласност со интерните акти на Банката и позитивните законски прописи објавува јавен повик за избор на најповолен добавувач на осигурителни услуги за осигурување на градежни објекти, основни средства, мебел и компјутерска опрема, парични средства, физички лица, осигурување од одговорност за дејност, согласно дадена спецификација.

 

ТТК Банка со избраното осигурително друштво ќе склучи договор за набавка по прифаќање на најповолната понуда за период од 1 (една) година. 

 

Лице за контакт од Банката: Владимир Ѓеровски, маил адреса: vladimir.gjerovski@ttk.com.mk, тел. 02/32 47 000 лок. 484, 072 247 882

 

Спецификација за осигурување.

 

Облик и содржина на понудата:

 

1.  Понудата се изработува во писмен облик

2.  Понудата треба да содржи:

 

·         Име/Назив, адреса и седиште на понудувачот, броеви на телефон и факс, e-mail адреси и лица за контакт

·          Тековна состојба на компанијата

·          Единечна цена на понудата, со посебно изразен ДДВ

·          Рок на плаќање (веднаш, 30 дена, 60 дена).

·          Рок и начин на испорака,

·          Попуст за плаќање

·          Референтна листа

 

Понудите се доставуваат во оригинал или копија во затворен коверт на следната адреса:

ТТК БАНКА АД Скопје

Ул. Народен фронт 19а, 1000 Скопје

(со назнака Избор на друштво за Осигурителни услуги).

 

Понудите да се достават најдоцна до 20.03.2020 година до 16.00 часот.

*13.03.2020 година


 

Известување за исплата на паричните права од социјална заштита од 4-ти август
Известување за предвремена исплата на јулски пензии од 28-ми јули 2020 година
ТТК Банка донираше компјутери за ученици од социјално ранливи семејства
Известување за исплата на паричните права од социјална заштита од 4-ти јули
Јавен повик за учество на XXXIV седница на Собранието на акционери на ТТК Банка АД Скопје
Известување за промена на работното време на филијалите и експозитурите од 1.6.2020 година
ТТК Банка АД Скопје со нови промотивни депозити за штедачите - ПРОМО ФИКС во денари и во евра
Известување за промена на договорните услови за кредитните производи на правни лица
Известување за понудата за одложување на плаќањето на кредитните обврски на клиентите - физички лица
ТТК Банка АД Скопје однапред плати аконтации за данок на добивка за 2020 година во износ од 10,5 милиони денари

 

 

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување