македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Премиум пакети за приматели на плата преку банката
Депозити
Електронски сервиси за информирање
Електронско банкарство
Мобилно банкарство
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

Соопштенија за јавност 2016

Известување за намалени каматни стапки на депозитите за физички и правни лица

 

Со важност од 1.3.2016 година, ТТК Банка ги намали каматните стапки на денарските и девизните депозити за физички и правни лица, а во согласност со пазарните услови.

Каматните стапки на депозитите за физички лица се намалени од 0,01 до 0,40 процентни поени, додека каматните стапки на депозитите за правни лица се намалени од 0,01 до 0,50 процентни поени.

Новите каматни стапки за физички и правни лица се однесуваат на сите постојни и новосклучени договори за депозити, со важност од 1.3.2016 година.

Новите каматни стапки на депозитите се објавени на интернет-страницата на ТТК Банка www.ttk.com.mk, како и на огласните табли во експозитурите и филијалите на Банката.

 

 

 

Со почит,

 

ТТК Банка АД Скопје

 

 


 

Известување за експозитура Пробиштип и експозитура Нова Битола
Известување за шалтер Штип ПСС
Нова понуда на депозитни производи за физички лица со фиксни каматни стапки од 1.8.2017 година
СУПЕР Станбен кредит со СУПЕР фиксна каматна стапка од 2,85% во првите три години
СЕГА Е ЛЕСНО, со ненаменскиот потрошувачки хипотекарен кредит со фиксна каматна стапка од 4,90% во првите три години

 

 

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување