македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Ризико кредитно животно осигурување
Премиум СМАРТ пакет за приматели на плата/пензија преку Банката
Депозити
Кусур штедење
Онлајн штедење
Мобилно банкарство
Електронско банкарство
Електронски сервиси за информирање
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

 

Соопштенија за јавност 2010

Лидери на општествена одговорност 2009 - ЦИРА

На 27-ми мај, во М6 Едукативниот центар во Скопје, свечено беа доделени наградите „Лидери на општествена одговорност“ во организација на Центарот за институционален развој. Наградата за лидери на општествена одговорност се доделува на претпријатија кои својата работа ја темелат на принципите на одговорно дејствување и се пример за просперитет на бизнисот и позитивни промени во општеството.

Целта на доделувањето на наградите е да промовираат позитивни практики на општествено одговорно дејствување и да инспирираат воведување натамошно унапредување на општествена одговорност кај претпријатијата во Македонија.

ТТК Банка, во конкуренција на голем број фирми со различни проекти, ја доби наградата за Лидери на општествена одговорност во категоријата „Корпоративна филантропија“ во категоријата средни претпријатија. Наградата во оваа категорија беше доделена на ТТК Банка за 2009 година, поради сеопфатниот придонес кон подобрување на животот во заедницата поради поддржани иницијативи од големо значење за жителите во оваа заедница.

Во рамките на својата посветеност да биде општествено одговорна институција, ТТК Банка конкурираше за наградата со превземените активности и проекти во текот на 2009 година на полето на културата, спорот и најбитно за активностите кои ги поддржаа најмалите, децата. Комуникацијата за која ТТК Банка ја остваруваше, како кон јавноста така и кон вработените, придонесува кон промоција на општествената одговорност и придонесува кон развојот и посветеноста на вработените при остварување на целите на Банката.

Активната поддршка на ТТК Банка се препознава во разни активности на спонзорства и донации на Банката во културата, спортот и образованието, за што Банката ја има добиено Националната награда за општествено одговорна компанија во Р. Македонија за 2008 година. ТТК Банка аплицираше со проектот „Во поддршка на најмалите“, кој го реализираше во неколку етапи во текот на 2008 година.

ТТК Банка ќе продолжи и во иднина да ја следи својата стратегија на општествено одговорна компанија во која се дефинирани вредностите кои ги застапува во своето секојдневно работење: доверба, традиција, ентузијазам, искуство и знаење, иновативност, тимски дух и професионалност.


 

Известување за предвремена исплата на пензиите од 27-ми октомври 2020 година
ТТК Банка предупредува на лажно претставување со злоупотреба на името на Банката
Известување за исплата на паричните права од социјална и детска заштита од 5-ти октомври
Јавен повик за учество на XXXV седница на Собранието на акционери на ТТК Банка АД Скопје
Известување за предвремена исплата на пензиите од 28-ми септември 2020 година
Поволно штедење во ТТК Банка АД Скопје со промотивните депозити за физички лица - ПРОМО ФИКС во денари и во евра
Без трошоци за одобрување и администрирање за кредитите со РИЗИКО кредитно животно осигурување до 31.12.2020 година
Интервју со Претседателот на Управниот одбор на ТТК Банка д-р Драгољуб Арсовски за „Фактор“: Кризата се ширеше побрзо и од вирусот, ТТК Банка одговори силно на предизвиците
ТТК Банка АД Скопје со понуда за ново одложување на отплатата на кредитните обврски за физички лица
Јавна понуда број 02-5740/2 од 4.9.2020 година за промена на договорните услови за кредитните производи на физички лица
Позитивен финансиски резултат на ТТК Банка АД Скопје за периодот од 1.1.2020 до 31.7.2020 година
Известување за промена на работното време на филијалите и експозитурите од 1.6.2020 година

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување