македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Ризико кредитно животно осигурување
Ненаменски потрошувачки кредити со ризико животно осигурување за приматели на плата/пензија преку Банката
Депозити
Кусур штедење
Онлајн штедење
Мобилно банкарство
Електронско банкарство
Електронски сервиси за информирање
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

 

Референтни каматни стапки

 

Соопштенија за јавност 2013

ТТК Банка со позитивни финансиски резултати во првиот квартал во 2013

ТТК Банка продолжува со стабилно темпо и значително подобрување на финансиските показатели во првиот квартал

Финансиските показатели на ТТК Банка континуирано бележат стабилен раст.

ТТК Банка АД Скопје во текот на првиот квартал од 2013 година дејствуваше во насока на остварување на своите приоритетни цели и задачи и во првиот квартал од годинава, остварениот резултат е позитивен и изнесува 12.962 илјади денари, и е значително повисок во однос на остварениот финансиски резултат во истиот период минатата година. Остварената добивка пред исправка на вредност, која е показател за оперативната способност на Банката да ги покрива расходите од работењето, изнесува 16.297 илјади денари и е за 15,4% повисока во однос на истиот период минатата година и претставува резултат на побрзиот раст на оперативните приходи од оперативните расходи.

Банката ја заврши 2012 година со добивка од 41.183 илјади денари. Резултатите од првиот квартал во 2013 го потврдуваат позитивниот и стабилен тренд на раст на банката.

 


 

Јавен повик за избор на клипинг агенција
Јавен повик за учество на XXXVI-тата седница на Собранието на акционери на ТТК Банка АД Скопје
Известување за предвремена исплата на пензиите од 25-ти февруари 2021 година
Известување за упис на клиентите – правни лица во регистарот на вистински сопственици најдоцна до 27 април 2021 година
TTK Банка АД Скопје ја исплати каматата за првата година на сопствениците на корпоративни обврзници - втора емисија
Известување за исплата на годишна камата за имателите на корпоративни обврзници од втората емисија по каматна стапка од 2,7% на годишно ниво
Известување за исплата на паричните права од социјална, детска и цивилна заштита од 4-ти февруари 2021 година
Известување за поставен нов банкомат во Трговски центар „Палма мол“ во Тетово
Претседателот на Управниот одбор на ТТК Банка АД Скопје д-р Драгољуб Арсовски за „Фактор.мк“ - ЖЕЛБА ЗА 2021 ГОДИНА: Посакувам подобра година без ограничувања и поголема слобода на функционирање за секого

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување