македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Премиум пакети за приматели на плата преку банката
Депозити
Електронски сервиси за информирање
Електронско банкарство
Мобилно банкарство
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

ТТК Банка АД Скопје објавува

 

 

ЈАВЕН ПОВИК

за избор на најповолен добавувач за набавка на: 

 

1.     Средства за хигиена за потребите на Банката

 

 

Почитувани,

 

ТТК Банка АД Скопје ќе врши избор на најповолен понудувач за набавка на Средства за хигиена за потребите на Банката во согласност со спецификацијата во прилог.

 

 

 

Напомена:

Понудувачите можат да апицираат на сите или на само дел предвидени точки во Јавниот повик во согласност со  спецификацијата со количини. Банката со избраната компанија ќе склучи Договор за набавка од денот на прифаќање на понудата.

 

Облик и содржина на понудата:

 

1.  Понудата се изработува во писмен облик.

2.  Понудата треба да содржи:

 

- Име/Назив, адреса и седиште на Понудувачот, броеви на телефон и факс, електронски адреси (е-маил) и лица за контакт;

- Единечна цена на понудата, со посебно изразен ДДВ. Цената треба да биде изразена во денари и во неа да  биде вклучен транспортот до Центалниот магацин на Банката на ул. „Народен фронт“ бр.19а, Скопје;

- Рок на плаќање (веднаш, 30 дена, 60 дена);

- Рок и начин на испорака;

- Попуст за плаќање;

- Гаранциски период (рок за рекламација на купените производи);

- Референтна листа.

 

 

Понудите се доставуваат во оригинал или копија во затворен плик на следната адреса:

ТТК Банка АД Скопје

ул. „Народен фронт“ бр.19а, 1000 Скопје

(со назнака: за набавка на Средства за хигиена).

 

Понудите да се достават најдоцна до 20.3.2018 година до 16.00 часот.

 

 

*објавено на 12.3.2018 година.

 


 

ЈАВЕН ПОВИК за избор на Осигурителна компанија
ЈАВЕН ПОВИК за избор на најповолен добавувач за набавка на компјутери, компјутерска и мрежна опрема
ЈАВЕН ПОВИК за избор на најповолен добавувач за набавка на средства за хигиена
ЈАВЕН ПОВИК за избор на најповолен добавувач за набавка на канцелариски материјал
СУПЕР Станбен кредит со СУПЕР фиксна каматна стапка од 2,85% во првите три години
СЕГА Е ЛЕСНО, со ненаменскиот потрошувачки хипотекарен кредит со фиксна каматна стапка од 4,90% во првите три години

 

 

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување