македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Ризико кредитно животно осигурување
Премиум СМАРТ пакет за приматели на плата/пензија преку Банката
Депозити
Кусур штедење
Онлајн штедење
Мобилно банкарство
Електронско банкарство
Електронски сервиси за информирање
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

 

ТТК Банка АД Скопје ја продолжи промотивната понуда за кредитни производи за физички лица до 31 март 2020 година 

 

 

ТТК Банка АД Скопје ја продолжи промотивната понуда за потрошувачки, хипотекарни и станбени кредити до 31 март 2020 година. Во рамките на промотивната понуда, корисниците можат да аплицираат за кредитите со намалени трошоци за одобрување, односно без трошоци за процена за кредитите обезбедени со хипотека на недвижен имот.

 

Со цел обезбедување максимална поддршка за корисниците, Банката континуирано го унапредува квалитетот и нуди широк избор на кредитни производи со поволни каматни стапки и услови за одобрување.

 

Корисниците имаат можност да аплицираат за СУПЕР станбениот кредит со ФИКСНА каматна стапка во првите пет години, односно 2,85% во првите три години и 3,85% во четвртата и петтата година од отплатата, а 5,85% променлива каматна стапка во останатиот период од отплатата.

 

Банката го нуди хипотекарниот кредит во денари со ФИКСНА каматна стапка од 4,9% во првите три години, односно 6,08% променлива годишна каматна стапка за останатиот период со рок на отплата до 240 месеци.

 

ПРЕМИУМ СМАРТ ненаменскиот потрошувачки денарски кредит е достапен со ФИКСНА каматна стапка од 5,50% во првата година, односно 7,46% променлива  каматна стапка во останатиот период, без жиранти во зависност од месечните примања.

 

И понатаму во фокусот на ТТК Банка АД Скопје останува понудата на производи и услуги по атрактивни кредитни услови, брза и едноставна постапка за одобрување на кредитите, комуникација со вработените на 28 локации, 24/7 поддршка преку платформите на електронското банкарство   TTK E-bank и мобилното банкарство TTK M-bank, а со цел да се излезе во пресрет на секојдневните потреби.

 

Промотивната понуда важи за сите поднесени апликации за кредити до 31.3.2020 година.

 

 

* објавено на 4.2.2020 година


 

Известување за променa на работното време на експозитурите од 9.4.2020 година
Одлуки донесени на XXXIII седница на Собранието на акционери
Известување за промена на договорните услови за кредитните производи на правни лица
Известување до акционерите на ТТК Банка АД Скопје
Известување за понудата за одложување на плаќањето на кредитните обврски на клиентите - физички лица
ТТК Банка АД Скопје однапред плати аконтации за данок на добивка за 2020 година во износ од 10,5 милиони денари
Известување за одложување на Собрание на акционери и за исплата на дивиденда
Мартовските пензии на располагање од 26 март, четврток
ТTK Банка АД Скопје со целосно бесплатно електронско и мобилно банкарство за физички лица до 30.4.2020 година
XXXIII Собрание на акционери – Гласање преку коресподенција
Известување за експозитурата на ТТК Банка АД Скопје во градот Дебар
Дополнителни препораки од Народната банка: Заради заштита на здравјето да се намали употребата на готовина
Известување за непречено работење и промена на работно време на експозитурата во градот Дебар
Соопштение од Македонска банкарска асоцијација
Известување за подигнување на готовина во општините Дебар и Центар Жупа
ЈАВЕН ПОВИК за избор на најповолен добавувач за набавка на осигурителни услуги
Известување за превентивни мерки за заштита од ширење на Корона вирусот и променето работно време на дел од експозитурите
Јавен повик за учество на XXXIII седница на Собранието на акционери на ТТК Банка АД Скопје
ТТК Банка АД Скопје ја продолжи промотивната понуда за кредитни производи за физички лица до 31 март 2020 година
TТК Банка АД Скопје ја продолжи понудата на промотивниот депозит ПРОМО ФИКС 15 до 31 март 2020 година
Нова услуга за уплата на парични средства „CashIn“ на банкоматите на ТТК Банка АД Скопје
СУПЕР Станбен кредит со фиксна каматна стапка во првите пет години со намален надоместок за одобрување до 31.3.2020 година!
СЕГА Е ЛЕСНО, со хипотекарниот кредит на ТТК Банка АД Скопје со фиксна каматна стапка од 4,90% во првите три години достапен со намален надоместок за одобрување до 31.3.2020 година!

 

 

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување