македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Премиум пакети за приматели на плата преку банката
Депозити
Онлајн штедење
Кусур штедење
Електронски сервиси за информирање
Електронско банкарство
Мобилно банкарство
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

Соопштенија за јавност 2016

Известување за летно работно време на експозитура Скопје Кисела Вода, експозитура Струга и експозитура Гостивар

 

Почитувани корисници,

 

Ве информираме дека одредени експозитури на ТТК Банка АД Скопје, почнувајќи од 15 јули 2016 година заклучно до 31 август 2016 година, ќе работат со летно работно време, и тоа:

1.     Експозитура Скопје Кисела Вода, со локација на ул. „Сава Ковачевиќ“ бр. 43 1-1, Скопје, со работно време од понеделник до петок од 8.00 часот до 16.00 часот;

2.     Експозитура Струга, со локација на ул. „Пролетерски бригади“ бр. 43, Струга, со работно време од понеделник до петок од 8.00 часот до 16.00 часот;

3.  Експозитура Гостивар, со локација на ул. „Иво Лола Рибар“ бр. 18, Гостивар, со работно време од понеделни до петок од 8.00 часот до 16.00 часот. 

 

 

Со почит,

ТТК Банка АД Скопје

 


 

Известување за втората емисија на корпоративна обврзница
Оглас за вработување - Брокер
ТТК Банка АД Скопје ги намали каматните стапки на кредитните производи за физички лица
Поставен нов банкомат на ТТК Банка АД Скопје во градот Прилеп
Нова услуга за уплата на парични средства „CashIn“ на банкоматите на ТТК Банка АД Скопје
TТК Банка АД Скопје ги намали каматните стапки на депозитите на физичките и правните лица
СУПЕР Станбен кредит со фиксна каматна стапка во првите пет години со намален надоместок за одобрување до 31.1.2020 година!
СЕГА Е ЛЕСНО, со хипотекарниот кредит на ТТК Банка АД Скопје со фиксна каматна стапка од 4,90% во првите три години достапен со намален надоместок за одобрување до 31.1.2020 година!

 

 

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување