македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Ризико кредитно животно осигурување
Премиум СМАРТ пакет за приматели на плата/пензија преку Банката
Депозити
Кусур штедење
Онлајн штедење
Мобилно банкарство
Електронско банкарство
Електронски сервиси за информирање
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

About the bankFinancial Statements

Financial Statements

 

Financial Statements 2019

 

Financial Statements 2018

 

Financial Statements 2017

Financial Statements in accordance with IFRS for 2017

 

Financial Statements 2016

Financial Statements in accordance with IFRS for 2016

 

Financial Statements 2015

Financial Statements in accordance with IFRS for 2015

Financial Statement 2014
Financial Statement in accordance with IFRS for 2014

Financial Statement 2013
Financial Statement in accordance with IFRS for 2013

Financial Statement 2012
Financial Statement in accordance with IFRS for 2012

Financial Statement 2011
Financial Statement in accordance with IFRS for 2011
 

Financial Statement 2010
Financial Statement in accordance with IFRS for 2010
 

Financial Statement 2009
Financial Statement in accordance with IFRS for 2009
 

Financial Statement 2008

Financial Statement 2007

 

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување