македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Премиум пакети за приматели на плата преку банката
Депозити
Онлајн штедење
Кусур штедење
Електронски сервиси за информирање
Електронско банкарство
Мобилно банкарство
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

IndividualsLoans

Loans for individuals

All of us have a wish to succeed, to possess something, but sometimes we are needed a support to realize our wishes and dreams.

TTK Bank is here to support all of you that have ambition and wish to be the best, to be successful, to be satisfied and comfort with their life.

Chose the loan that you are needed and contact us for further information:

 PURPOSE CONSUMER LOANS

Auto loans

 

 NON PURPOSE CONSUMER LOANS

VIP loan – non purpose consumer loan
FIN loan – non purpose consumer loan
Non-purpose consumer loans
Non-purpose consumer loans with pledge of real estate
Non-purpose consumer loans with deposit as collateral

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување