македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Премиум пакети за приматели на плата преку банката
Депозити
Онлајн штедење
Кусур штедење
Електронски сервиси за информирање
Електронско банкарство
Мобилно банкарство
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

Соопштенија за јавност 2017

Одбележан Светскиот ден на штедење и доделени признанија за најдобрите шалтерски работници за 2017 година

 

По повод светскиот ден на штедење 31 октомври 2017 година, традиционално Здружението за банкарството при Стопанската комора на РМ, одржа свечена седница на која учество земаа Министерството за финансии, претставници на/од банките и штедилниците во Република Македонија, како и претставници на повеќе институции со кои Здружението за банкарство има соработка.

 

На свечената седница беа доделени признанија на 40 најдобри службеници од банките и штедилниците за постигнати особени резултати во вршењето на работните активности со населението за 2017 година.

 

ТТК Банка им упатува искрени честитки за доброто деловно работење со населението, на најдобрите:

1.     Елеонора Марковска – филијала Куманово;

2.     Јулија Миладиноска – филијала Охрид;

3.     Кети Ташевска – филијала Битола.

 

Банката постојано е насочена кон развој на моделот на модерен и успешен банкар, како еден сегмент од развојната стратегија на Банката. Преку развојот на човечкиот потенцијал односно преку врвната услуга Банката постигнува највисоко ниво на задоволство на клиентите, максимално посветувајќи се кон задоволување на потребите на клиентите, олеснувајќи го секојдневното живеење и работење, стремејќи се кон создавање на највисоки вредности за своите клиенти, со цел да биде банка на прв избор на населението.

 

Банката и понатаму продолжува да ги поддржува и промовира вредностите кои го претставуваат нејзиното работење: доверба, традиција, ентузијазам, искуство и знаење, тимски дух и професионализам.

 

 

 

 

 

 

 

*објавено на 2.11.2017 година.


 

Покана за запишување и уплата на долгорочни должнички хартии од вредност - корпоративна обврзница по пат на јавна понуда (втора емисија)
Известување за експозитура Скопје Ѓорче Петров
Известување за нова локација на банкоматот во градот Пробиштип
Известување за втората емисија на корпоративна обврзница
Оглас за вработување - Брокер
ТТК Банка АД Скопје ги намали каматните стапки на кредитните производи за физички лица
Поставен нов банкомат на ТТК Банка АД Скопје во градот Прилеп
Нова услуга за уплата на парични средства „CashIn“ на банкоматите на ТТК Банка АД Скопје
TТК Банка АД Скопје ги намали каматните стапки на депозитите на физичките и правните лица
СУПЕР Станбен кредит со фиксна каматна стапка во првите пет години со намален надоместок за одобрување до 31.1.2020 година!
СЕГА Е ЛЕСНО, со хипотекарниот кредит на ТТК Банка АД Скопје со фиксна каматна стапка од 4,90% во првите три години достапен со намален надоместок за одобрување до 31.1.2020 година!

 

 

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување