македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Ризико кредитно животно осигурување
Премиум СМАРТ пакет за приматели на плата/пензија преку Банката
Депозити
Кусур штедење
Онлајн штедење
Мобилно банкарство
Електронско банкарство
Електронски сервиси за информирање
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

 

Соопштенија за јавност 2020

ТТК БАНКА АД Скопје објавува

 

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ИЗБОР НА КЛИПИНГ АГЕНЦИЈА

 

Општи информации за достава на понудите

 

Понудите што ќе бидат доставени до ТТК Банка АД Скопје треба да содржат целосно пополнета Апликација за избор на клипинг агенција (компанија која нуди достава на прес клипинг услуги).

Во понудата треба да се приложи и пример од дневен клипинг или пак линк од интернет-страница од која има видлив пример од дневен клипинг, референтна листа на соработници како и копија од најнова тековна состојба.

Понудите не треба да содржат дополнителни информации освен оние кои се наведени во Апликацијата или доколку тоа не го побара ТТК Банка АД Скопје.

 

Рокот за достава на понудите е најдоцна до 3.2.2019 година (понеделник) до 16:00 часот.

 

ТТК Банка АД Скопје го задржува правото да избере повеќе од еден понудувач или да не избере ниту еден од понудувачите. Во случај да не избере ниту еден понудувач ТТК Банка АД Скопје не е должна да го повтори повикот.

 

ТТК Банка АД Скопје нема обврска да го врати доставениот материјал.

 

ТТК Банка АД Скопје нема обврска да ги информира понудувачите за конечната одлука, ниту пак да го образложи изборот на учесниците.

 

Учесниците немаат право на жалба на направениот избор, одлуката на Банката е конечна.

 

Понудите да се достават во печатена форма или електронска форма снимена на ЦД.

 

Понудите се доставуваат во затворен плик:

Назнака – Јавен повик за избор на клипинг агенција - не отворај

Адреса: ТТК БАНКА АД Скопје       

Ул. „Народен фронт“ бр. 19а, 1000 Скопје

 

За повеќе информации во врска со повикот, можете да се обратите на:

Дирекција за маркетинг и развој на производи

Телефон за контакт: +389 2 32 47 000 лок. 433, 478, 452

Електронска адреса: marketing@ttk.com.mk

 

 

* објавено на 30.1.2020 година


 

Интервју со Претседателот на Управен одбор на ТТК Банка АД Скопје д-р Драгољуб Арсовски за „Денар.мк“ - „Ефикасни и достапни и во услови на здравствена криза“
Известување за предвремена исплата на пензиите од 26-ти ноември 2020 година
Известување за четвртото издание на едукативниот настан „Денови на финансиската писменост“
Известување за времено затворање на експозитура Куманово 1
Известување за промена на локација на банкомат во Битола
ТТК Банка АД Скопје ја прошири деловната мрежа со нова експозитура во Кавадарци
Известување за исплата на паричните права од социјална и детска заштита од 4-ти ноември
ТТК Банка АД Скопје со нова експозитура во Скопје, Дебар Маало
ТТК Банка предупредува на лажно претставување со злоупотреба на името на Банката
Јавен повик за учество на XXXV седница на Собранието на акционери на ТТК Банка АД Скопје
Поволно штедење во ТТК Банка АД Скопје со промотивните депозити за физички лица - ПРОМО ФИКС во денари и во евра
Без трошоци за одобрување и администрирање за кредитите со РИЗИКО кредитно животно осигурување до 31.12.2020 година
Интервју со Претседателот на Управниот одбор на ТТК Банка д-р Драгољуб Арсовски за „Фактор“: Кризата се ширеше побрзо и од вирусот, ТТК Банка одговори силно на предизвиците
Известување за промена на работното време на филијалите и експозитурите од 1.6.2020 година

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување