македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Премиум пакети за приматели на плата преку банката
Депозити
Електронски сервиси за информирање
Електронско банкарство
Мобилно банкарство
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

Организација

Надзорен одбор

Претседател на Надзорен Одбор
м-р Глигорие Гоговски
генерален директор во "Тетекс" АД Тетово 
Адреса: ул. "Браќа Миладинови" бр.1, Тетово
Тел.: +38944 33 99 66

 

 

Членови на Надзорен oдбор

·       проф. д-р Тито Беличанец
редовен професор на Универзитетот "Св. Кирил и Методиј", Правен факултет "Јустинијан Први" Скопје
Адреса: ул. "Крсте Мисирков" бб, Скопје
Тел.: +3892 31 17 244

 

·       г-дин Доне Таневски
генерален директор во "Македонија Турист" АД Скопје
Адреса: ул. "Васил Агиларски" бр.2, Скопје
Тел.: +3892 31 14 466  

 

·       г-дин Борислав Трповски
заменик-генерален директор во "Тетекс" АД Тетово
Адреса: ул. "Браќа Миладинови" бр.1, Тетово
Тел.: +38944 33 99 66

 

·       проф. д-р Методија Несторовски  

редовен професор на Универзитетот "Св. Кирил и Методиј", Економски факултет, Скопје   
Адреса: ул. "Крсте Мисирков" бб, Скопје 
Тел.: +3892 32 86 800 

 

·       Г-дин Златко Черепналкоски

директор за малопродажба

"Енерџи Деливери Солушнс ЕДС"

Адреса: бул. "Св. Климент Охридски" бр.30, Скопје

Тел.: +38970 39 37 46

             

·      проф. д-р Арсен Јаневски

редовен професор на Универзитетот "Св. Кирил и Методиј", Правен факултет "Јустинијан Први" Скопје
Адреса: ул. "Крсте Мисирков" бб, Скопје
Тел.: +3892 31 17 244 
 

 

 

Одбор за ревизија

претседател на Одборот за ревизија:

·       г-дин Душко Апостолоски, независен член

 

 

Членови на Одбор за ревизија

·       г-дин Глигорие Гоговски, член  на Надзорен одбор

·       г-дин Борислав Трповски, член на Надзорен одбор

·       проф. д-р Методија Несторовски, член на Надзорен одбор

·       г-дин Златко Черепналкоски - член на Надзорен одбор

·       г-ѓа Данче Зографска, независен член 

 

* Последна промена направена на интернет-страницата 2015 година.


 

Јавен повик за избор на најповолен добавувач за набавка на канцелариски материјали
Јавен повик за избор на осигурителна компанија
Јавен повик за избор на најповолен добавувач за набавка на средства за хигиена
Известување за експозитура Кривогаштани
Известување за шалтер Брвеница
Интервју со проф. д-р Драгољуб Арсовски, Претседател на Управниот Одбор на ТТК Банка во месечниот бизнис магазин "Економија и бизнис"

 

 

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување