македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Премиум пакети за приматели на плата преку банката
Депозити
Електронски сервиси за информирање
Електронско банкарство
Мобилно банкарство
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

Соопштенија за јавност 2015

ТТК Банка со нова експозитура во Битола

 

Почитувани корисници,

 

Ве известуваме дека ТТК Банка отвори нова експозитура во Битола, во населбата Нова Битола. Преку проширување на деловната мрежа и приближување на производите и услугите до крајните корисници, ТТК Банка продолжува да го унапредува своето работење.

 

Новата експозитура се наоѓа на ул."Генерал Васко Карангелески" бр.41, Битола и ќе работи од понеделник до петок, од 09 до 17 часот, односно сабота, од 09 до 13 часот. И во оваа деловна единица овозможуваме брза и квалитетна услуга при извршување на универзалните банкарски активности: кредитирање физички и правни лица, платен промет во земјата и во странство, менувачко работење, брз трансфер на пари, депозитно работење и други.

 

Актуелно, Банката нуди особено поволни услови за потрошувачки и станбени кредити. Корисниците кои ќе аплицираат за супер станбен кредит, како и субвенциониран станбен кредит до 31.05.2015 имаат можност да го искористат промотивниот период – без провизија за одобрување на овие кредитни производи.

 

На територијата на Р.Македонија, ТТК Банка ги опслужува своите корисници во 35 деловни единици: 7 филијали, 24 експозитури, 4 шалтери.

 

Со почит,

ТТК Банка АД Скопје


 

СУПЕР Станбен кредит со фиксна каматна стапка во првите пет години со намален надоместок за одобрување до 30.9.2019 година!
СЕГА Е ЛЕСНО, со хипотекарниот кредит на ТТК Банка АД Скопје со фиксна каматна стапка од 4,90% во првите три години достапен со намален надоместок за одобрување до 30.9.2019 година!

 

 

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување