македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Премиум пакети за приматели на плата преку банката
Депозити
Електронски сервиси за информирање
Електронско банкарство
Мобилно банкарство
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

 

            ЧЛЕН НА

VISA Classic кредитна картичка

 

VISA Classic кредитната картичка на ТТК Банка е потполно прилагоденa на очекувањата и потребите на корисниците. VISA Classic картичката ви нуди можност користење на средства во висина на кредитниот лимит кој ви е одобрен во над милион продажни места во земјата и светот.

  Предности на VISA Classic

  • Посебни поволности и привилегии за приматели на плата преку Банката;

  • Без жиранти во зависност од износот на кредитот и платата на корисникот;
  • Без провизија за плаќање на ПОС терминали во земјата и странство;
  • Online следење на состојбата на сметката и следење на реализираните трансакции преку web, e-mail и sms пакети.

  Повеќе


   

  Нова експозитура на ТТК Банка АД Скопје во општина Чаир, Скопје
  Јавен повик за учество на XXIX седница на Собранието на акционери на ТТК Банка АД Скопје
  Известување за исплата на пензии од 1 март 2019 година
  ТТК Банка АД Скопје изврши промена на тарифата за услугите во платниот промет
  TТК Банка АД Скопје ги намали каматните стапки на денарските и девизните депозити на физички лица
  Известување за надградба на системот за електронско банкарство
  ТТК Банка АД Скопје ги намали каматните стапки на кредитните производи за физички лица
  Намалени провизии за девизни плаќања за физички и правни лица
  СУПЕР станбениот кредит на ТТК Банка АД Скопје достапен со намален надоместок за одобрување во промотивен период до 30.6.2019 година!
  СЕГА Е ЛЕСНО, со хипотекарниот кредит на ТТК Банка АД Скопје со фиксна каматна стапка од 4,90% во првите три години достапен со намален надоместок за одобрување до 30.6.2019 година!

   

   

  Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување