македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Премиум пакети за приматели на плата преку банката
Депозити
Електронски сервиси за информирање
Електронско банкарство
Мобилно банкарство
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

Соопштенија за јавност 2018

Известување за експозитура Скопје Карпош 3

 

 

Почитувани корисници,

 

Ве известуваме дека услугите на експозитуратна ТТК Банка АД Скопје во општина Карпош, Скопје на ул. „Партизански одреди" бр.62/2-17 ќе можете да ги користите заклучно со 30.3.2018 година (петок). 

 

Во иднина ве упатуваме да ги реализирате секојдневните банкарски трансакции и услуги во најблиските експозитури на Банката:

 

Филијала/Експозитура/Шалтер

Адреса

Телефон

02/32 47 000 лок.

Работно време

понеделник-петок

сабота

Филијала Скопје

ул. „Народен фронт бр.19а, Скопје

508, 509

од 8:00 до 17:00 часот

од 9:00 до 13.00 часот

Експозитура Скопје Центар

ул. „Даме Груев“ бр.7, Скопје

544, 545

од 9:00 до 17:00 часот

/

Експозитура Скопје Аеродром

бул. „Јане Сандански“ бр.26а, Скопје

524, 525

од 8:00 до 18:00 часот

од 9:00 до 13:00 часот

Експозитура Скопје Кисела Вода

ул. „Сава Ковачевиќ“ бр.43/1-1, Скопје

572

од 8:30 до 16:30 часот

/

Експозитура Скопје Ѓорче Петров

бул. „Партизански одреди“ бр.171а, Скопје

552

од 8:00 до 16:00 часот

/

Експозитура Скопје Автокоманда

ул. „16-та Македонска бригада“ бр.2/3, Скопје

562

од 8:00 до 16:00 часот

/

Шалтер Скопје АСУЦ

бул. „Александар Македонски“ бр.26 б, Скопје

591, 592

од 8:00 до 18:00 часот

од 9:00 до 13:00 часот

 

Во секое време на ваше располагање се услугите достапни преку банкоматитеелектронското и мобилно банкарство на ТТК Банка АД Скопје.

ТТК Банка АД Скопје и понатаму останува ваша поддршка при користењето на потребните финансиски производи и услуги. 

За најблиската филијала/експозитура информирајте се на: http://www.ttk.com.mk/?ItemID=14500935A3417B41A355AB5807C2C3BE

 

 

Со почит,

 

ТТК Банка АД Скопје

 


 

СУПЕР станбениот кредит на ТТК Банка АД Скопје достапен без надоместок за одобрување во промотивен период до 31.7.2018 година
ТТК Банка АД Скопје ги намали каматните стапки на депозитите на физичките и правните лица
Поповолни каматни услови за потрошувачките кредити Премиум СМАРТ и Премиум ВИП на ТТК Банка АД Скопје
Онлајн промена на дневен лимит за плаќање преку Интернет - нова функционалност на VISA платежните картички на ТТК Банка АД Скопје
СУПЕР Станбен кредит со СУПЕР фиксна каматна стапка од 2,85% во првите три години
СЕГА Е ЛЕСНО, со ненаменскиот потрошувачки хипотекарен кредит со фиксна каматна стапка од 4,90% во првите три години

 

 

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување