македонски shqip english
 
Физички лица
Трансакциски сметки
Платен промет
Картички
Кредити
Премиум пакети за приматели на плата преку банката
Депозити
Електронски сервиси за информирање
Електронско банкарство
Мобилно банкарство
Менувачко работење
Трезорско работење
Апликации физички лица
Правни лица
Сметки
Платен промет
Бизнис картички
Кредити
Депозити
Документарно работење
Електронско банкарство
Трезорско работење
Апликации правни лица
Работа со хартии од вредност
MoneyGram - меѓународен трансфер на пари

ТТК БАНКА АД Скопје објавува

 

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ИЗБОР НА ПРЕС КЛИПИНГ АГЕНЦИЈА

 

 

Општи информации за достава на понудите:

 

Понудите кои ќе бидат доставени до ТТК Банка АД Скопје треба да содржат целосно пополнета Апликација за избор на прес клипинг агенција (компанија која нуди достава на прес клипинг услуги).

Во понудата треба да се достави и пример од дневен клипинг или пак линк од интернет-страница од која е видлив пример од дневен клипинг, референтна листа на соработници како и копија од најнова тековна состојба.

Понудите не треба да содржат дополнителни информации освен оние кои се наведени во Апликацијата или доколку тоа не го побара ТТК Банка.

 

Рок за достава на понудите, најдоцна до 17.1.2018 година (среда)  до 16.00 часот.

 

ТТК Банка АД Скопје го задржува правото да избере повеќе од еден понудувач или да не избере ниту еден од понудувачите. Во случај да не избере ниту еден понудувач ТТК Банка АД Скопје не е должна да го повтори повикот.

 

ТТК Банка АД Скопје нема обврска да го врати доставениот материјал.

 

ТТК Банка АД Скопје нема обврска да ги информира понудувачите за конечната одлука, ниту пак да го образложи изборот на учесниците.

 

Учесниците немаат право на жалба на направениот избор, одлуката на Банката е конечна.

 

Понудите да се достават во електронска форма (CD и пополнета апликација во excel документ).

 

Понудите се доставуваат во затворен плик:

Назнака – Јавен повик за избор на прес клипинг агенција - не отворај

Адреса: ТТК БАНКА АД Скопје       

ул. „Народен фронт“ бр. 19а, 1000 Скопје

 

За повеќе информации во врска со јавниот повик, можете да се обратите на:

Дирекција за маркетинг и развој на производи

тел.за контакт: +389 2 32 47 000 лок. 433, 452, 478

електронска адреса: marketing@ttk.com.mk

 

*објавено на 11.1.2018 година.


 

Известување за работно време на експозитури и филијали на 19.1.2018 година (петок)
ЈАВЕН ПОВИК за избор на прес клипинг агенција за 2018 година
Известување за експозитура Велес
СУПЕР Станбен кредит со СУПЕР фиксна каматна стапка од 2,85% во првите три години
СЕГА Е ЛЕСНО, со ненаменскиот потрошувачки хипотекарен кредит со фиксна каматна стапка од 4,90% во првите три години

 

 

Copyright ТТК БАНКА АД Скопје Народен Фронт 19А 1000 Скопје тел/факс: 02/3236-400 e-mail: ttk@ttk.com.mk мапа на сајтот предупредување